who am I to say


min murre

Lyssnar på Hope - Who am I to say, hur fin som helst! Har katten i knät. Mysigt värre. : ) Puss!

sunshine


running

Godmorgon! Var jag ute o sprang förut, för ungefär fyra timmer sen. Jobbigt då, skönt nu. Efter den hurtiga starten på dagen tog jag med kameran (Nikon D40) på en liten fotoprommenad. Längtar tills ikväll, då ska jag hem till L . : D yess. Puss!

i wanna dance with somebody

glad miranda

Hej!  Haft en vanlig dag i skolan idag. Inget speciellt alls. Komm nyss hem från L, vi var och shoppade lite efter plugget till imornkväll. : D Plus ett paket trippelchokladglass som vi avnjöt i L's soffa framför tvn. Sen fastnade vi framför diverse tvprogram och datorn. En annan kväll ska vi äta Ben & Jerry's glass o se på en stört-romantisk film. Trevligt, trevligt. Jag är glad. Puss!

drops


jag gillar det här med vattendroppar : )


tjugoåttonde augusti


vattendroppe

Hej där! Idag hade jag bara två lektioner, och slutade 20 över 12. : D Har en känsla av att torsdagar kommer bli en favvo-dag. Efter plugget drog jag och tog en välbehövd fika med mina kära vänner, L, J, I och M. Men innan det var jag och lämnade tillbaka lite böcker på stadsbibblan, o så strosade jag, L och J runt lite på stan innan det var fikadags. Nu väntar tyska läxa och Ghost Whisperer. Jennifer Love Hewitt är så söt!   Puss!

miranda




Hej! Jag har haft en hyfsat bra dag. Skola och plugg. På bilderna här är vår kattunge Miranda.
Familjens bus och lek. Hon är rolig hon. Puss!

Jennis krypin




Jag

tjugofjärde augusti

Nu har även jag fallit för bloggandet. Vi får se hur det går.   Ciao : )

RSS 2.0