VIVA LA FRANCE




THREE NIGHTS

Nu packar jag, eller snarare; har packat och tänker efter om jag missat nått.

Tre nätter, fyra dagar, jag, Linn och Julia i  paris !

MAYBE ITS NOT THE MOON AT ALL






OKEJ, NU HAR JAG KNÅPAT



Ny header, hiss eller diss?

IGELKOTTEN SOM KOM PÅ BESÖK



 Mamma la ut lite kattmat till den och det knapra den glatt i sig, sen sprang den vidare. Söt.

RÖD

Hej! Just nu sitter jag hemma hos julia, vid julias dator, för mej själv! Hon är nämligen upptagen med att äta mat, och jag åt ju innan jag åkte hit. Grillat, det är en av de bästa sakerna med sommaren, att äta grillat på kvällarna.

Jag är röd i ansiktat nu. Jag är inte generad eller så, utan jag har stått i solen hela förmiddan. Mest röd på näsan. Jo, hela förmiddan har jag krattat framför framhoppningshiner på NPHS (norrköping ponny horse show). Det är ganska spännande att vara funktionär på framhoppningen. En del pratar lite trvligt med en, och en del skriker år en. Om man kanske är lite ivägen. Det kan ju hända.

Nu väntar jag som sagt på att jula ska komma ned, och då vill jag stänga av datorn.

JUST DET, IDAG VAR DET EN SOMMARDAG, PÅ RIKTIGT


2008

GIVE YOU EVERY DAY

Hej. Idag har jag legat på en filt och sett blommbladen från körsbärsträdet singla ned till marken.

Jag hatar vissa söndagar, då jag bara degar omkring och inte gör nått vettigt alls eller bara gör saker halvt, halvklara. Då känner man att dagen gått till spillo fast man egentligen haft det skönt. Det är ju jäkla dumt. Om det är söndag och man är trött är det ju bara bra att bara vara. Ändå ogillar jag starkt vissa sådana söndagar. Det kanske bara är att bestämma sig att nu gör jag den här söndagen till en ingenting-dag, och så bilr det så. Inga krav.

Idag är det söndag. Vad har jag åstakommit? Läst Ondskan och solat på en filt. Pluggat till matte-A-nationella-prov. Vart o grattat min kusin Maria. Grattis mia 13 år. Tänkte röra lite på mej, så jag satte på en skiva utomhus och dansade afro tills jag vart anfådd och så lite modert till 'hos dej är jag underbar'.

Mm, jag har konstaterat att mina jeans gick sönder under konserten i fredags! Oups liksom, men vafan! Grejen var att det gått hål på ena rumpsidan. Det känndes inte så kul när jag märkte det, men som tur var hade jag en rätt lång tröja, nästan tunkia. Så det gick okej. Men jag tror jag ska laga dom, det är bara att ta fram symaskinen och sicksacka.

Kramar från jenni
 

JAG ÄR EN MÄNNISKA I EN BRUNBJÖRNS KROPP

Hejsan där! Jag var på konsert igår, på scandiateatern. Dansade till Florence valentin, Den svenska björnstammen, city och zau glück gjorde vi. Det var grymt kul. Jag blev t.o.m. svettig. det var kanske inte så kul, men jag brydde mej inte.

Nu vill jag bara lyssna på Den svenska björnstammen. : ) och dom var så sjukt härliga på scenen.

Den svenska björnstammen - Nytt lego:

MY ANGEL ROCKS BACK AND FORTH


SOMETIMES IT JUST




DANSA MER, JAG VILL DANSA MER

Forts. om dansavslutningen; Julia, Sara och jag bestämde att vi ska starta en egen dansgrupp till höstterminen, men vi ska starta den redan på sommarlovet. : D Mer dans! Vi ska göra en (många!) modern koreografi hade vi tänkt, och uppträda på avslutningen vid jul. Det ser jag fram emot. Peppad redan liksom.
Jag ska ju gå kvar i lördagsgruppen, klart! Det är det värt, att gå på lördagar för att den gruppen är så bra.

Plus att jag i höst ska vara gruppledare i åby i höst. Jag ska ha något slags gympa/puls pass. Jag tror jag ska köra afro/puls som milla hade nu. Det är hon som ska sluta, som jag ska hoppa in för. Den afrodansen är väldigt enkel, men rolig. Och jobbig!

Så det blir endel dans i höst. Yes!

BORGEN! DANS! DANS!

Oh my god! Nu är det slut. Över. Just nu är jag ledsen. För att det är slut. Tack! En supertermin. Jag har lärt mej otroligt mycket. Alex, han är den bästa läraren jag haft, och nu ska han flytta till stockholm... Det är skittråkigt. Man får ju huvudvärk bara av att tänka på det.

Nej men, dansavslutningen. Den gick jättebra! Det känndes verkligen rätt. Men när jag dansade de sista stegen kunde jag inte förstå att det gått så fort!? Våran dans känndes jättekort! Det var ju bara början så slutade den. Och när vi gått av scenen vill jag bara dansa en gång till. Göra allt lite bättre. Men så är det väll? Jag vet inte. Så kändes det iallafall. Det var väldigt fint att våran dans stack ut så mycket bland alla streetgrupper på studiefrämjandet. Vi var bara tre på scenen, jag, Julia och Evelina och vi hade klänningar med olika mönster på. Jag gillar verkligen modern dans. Det ger mer, eller nått. :)

Nu blir det tacos!

THANK YOU FOR THIS


DANSUPPVISNING DEN 10:ONDE MAJ



Och den här klänningen ska jag dansa i, jag är glad!!!!
Klänningen, och avklippta tights under, så dom går till mitten av låret ungefär. Klänningen är ju inte på ett ställe precis, vi gör bl.a. en bakåtkullerbytta. Och hjula ska jag med.

Matilda kom till dansträningen idag! Det var oväntat, och så roligt! Hon är så,.. så härlig den människan. Och hon gillade våran dans, alex koreografi jättemycket. Vi log väldigt mycket idag.

I FREDAGS



Hejsan, jo i fredags såg jag ut som på bilderna. Dr. denim jeans, tisha från hm.


TORSDAG, OCH JAG

The day's dressing. Dagen började med nationella prov i engelska, fortsatte med engelskalektion. Julia och jag stannade och åt lunch. Soppan var rätt god idag.

På bussen satt vi och disskuterade om diverse saker. Som kanske inte borde pratas om på bussar...

Några timmar senare kom Julia hit för att fortsätta prata, och skratta. Nu är det dags för mej att sluta.


KAN TANKAR VARA SÅ SMÅ



Miranda sovandes på soffkanten. Jag ska sova om ett tag, för jag är trött.

Jag var på stan med Juli´ och Agnes efter plugget. Jag köppte en tröja. Glad blev jag, och det var mysigt att vandra runt på stan. Det var rätt länge sen nu. Och vi provade skor. Jag ska ju ha ett par vår-klackar, men jag hittade inte några idag.

Nationella prov i engelska imorn, så ingen sen kväll för mej alltså. Sov gott!

MANDO DIAO

Break your happy home
Learn to sing along
To the music, to the music
Clap your hands and shake
On a summer's day
To the music, to the music

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody
Dance, dance, dance

I'm gonna dance with somebody

SCHNYGG



Gulligt huh? Snygg klänning, snygg hårfärg och snygga skor. Ja där fick hon till det. Bilden är från LOOKBOOK.

Jag lyssnar på Mando Diao! De är bra! Mycket bra! Speciellt Dance With Somebody.

Oh, shit! På tal om dance, jag har dansuppvisning på SÖNDAG, fatta en danslektion kvar bara. Omg. Men det kommer bli skitkul, och Alex ska smika. Det är ju sorgligt. Supertrist flr oss, men kul för Alex, han ska bo i sthlm i höst så gruppen får en annan danslärare. Frågan är vem det är, och om det är värt att vara kvar på lördagarna?

Ikväll är jag inte så trött. Men jag har huvudvärk, det händer int så ofta. Nu vet ni det, Kram!

ROSETT



Idag såg jag ut såhär. Jag tror rosett i håret är min grej. Nu ska jag sticka till ridningen. Svejs!

FOUR WINDS



Tjosan! Jag känns som en lång dag har gått. Fast alla dagar är lika långa. Det har vart en bra dag iaf. Jag åt rostat bröd till frukost imorse. Med ost och björnbärsmarmelad. En kopp blåbärste med honung i till mackorna. Jag åt frukost med mina päron. Ja, jag var uppe tidigt, ohja, vaknade av mej själv runt halv åtta! Låg kvar ett tag och myste. Blev besviken när det var molningt utanför fönstret. Men molnen blåste iväg, och blåsten var kall. Shorts gick inte. Inte bikinitopp. Det blev mysbyxor, linne och tröja. Jag vill inte ha alla kläder på mej!

Senare kom Julia! Julia, vi satt på en filt på gräsmattan i solen. Vi hade trevligt en stund och sen bjöds Linn och Isa hem till mej på fika. Kladdkaka och prat blev det. Prat med kladdkaka. Nu har alla åkt hem och jag har sprungit en runda. Inte min vanliga, nej jag tag "varvet". Bra jobbat Jennifer.

BARA VARA GRÖN








EN LÖRDAG

Jag dansade idag, svettigt var det, och svårt att sätta allt. Jag glömmer alltid dom där jäkla armarna! På bussen träffade jag Tobbe. Mamma och jag har bakat rabarberpaj och vi har vaniljglass i frysen.

RSS 2.0