HAN MED STORT H



Edward såklart.

OH GOUCH

SÅ SKÖNT! Jag har äntligen gjort de där nedrans valen och kan sätta mej i soffan utan några gnagande tankar i bakhuvet. Choklad, glass, skivad banan och chokladsås + nya bondfilmen. Det blir min fredagskväll. Nu är jag så trött i armarna (efter boxen) att det är en ansträngning att trycka på tangenterna. Hugs!

Lite senare ikväll kommer jag nog lägga upp lite skisser...

FOR ONE HAPPY DAY





Något såhär såg jag ut förra veckan tror jag. Tröttis nu så jag skriver inget mer, hoppas ni haft en bar dag! Kram

DOM HAR NÅGOT GEMENSAMT




STILL WAITING

..är något jag gör och även en lår med sum41. Den är rätt bra. Jag pratade med skolsyster idag, ett sånthär hälsosamtal och hon sa att jag skulle ta korta pauser från datorn om jag kände att jag blev stel i nacke/axlar/rygg, så jag tänker inte skriva så länge nu. Jag kollade synen också, har varit lite orolig på den fronten. Jag har nämligen märkt att jag ser snäppet sämre än Julia och både mamma, pappa och bror har glasögon. Men: skolstster ska att min syn va ok, inte helt perfekt men helt ok. Skönt att höra.Hoppas ni haft en bra dag, min har nog gått upp-och-ned väldigt mycket. ((Kan ju delvis bero på J) skämt, ta inte åt dej Julia)

Men nu på kvällen har jag varit online på msn längre än jag varit på månader, och det var väldigt trevligt faktist. Men jag kom på en sak, när jag skriver mycket på datorn (chattar) blir mina händer och speciellt fickrar så kalla, iskalla. Inte skönt alls.

Jag har gått runt och vart sugen på mörk choklad i flera dagar nu. Men det har aldrig passat sig att köpa nån, men imorn måste det ske. Jag ber till gudarna. Choklad!!!

Lets get lost!

LOOK HOW IT SHINE FOR YOU



Tack.

SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS



Yes! Nu har jag (äntligen) läst ut Lets get lost så jag kan börja Breaking dawn ! Den är riktigt tjock OCH på engelska så det kommer nog ta sin lilla  tid, hoppas det är ok med L, har ju lånat den av henne.  : ) stay lost!  (nytt favvo uttryck?)

HEY GUYS

Nyheter från blogg.se's startsida:

New moon (andra filmen om bella och edward - twilight) har premiär i USA 20/11 2009. Nordisk film försöker se till så att det blir samma datum i Sverige! Jippie! LÄNK (lisals)
 

UPPDATERING: Har hittat trailern till New moon också, kolla in!!! LÄNK (twilightsweden)


Lost säsong 5 ska börja snart! Rättare sagt
TISDAGEN DEN 17 MARS KL 22:40 (recap)
TISDAGEN DEN 24 MARS KL 22:40 (säsong 5-start)
LÄNK (lostnews)

Stay lost! ;)


NEVER THINK

väldigt värt att spendera fyra och en halv minuts lyssnande på
NEVER THINK:


Never think - Robert Pattinson
Känner igen namnet? Ja, det är robert som spelar edward cullen i twilight. Låten är med i soundtarcket. Mm..

NOTHING ELSE MATTERS



Tja! Har kommit hem från linn efter en härlig kväll + natt + dag. Och vet ni vad? Linn har lärt mej början av introt till nothing else matters - metallica on the giutarr! Det är så mysigt att spela. Och piano! Isa har börjat spela piano, fields of goldspelades igårkväll. Vackert.

Våran kväll bestod av yoga - störtskön träning, mat, film (låt den rätte komma in och twilight), glass och en massa prat. En del andra skumma grejer där emellan också... Härligt. Well, see u!

HÅRT MOT MJUKT




Well, I've done some stuff in photoshop. Vet inte varför det där kom på engelska... Inte huper bra gjort, mer som ett test. Det är den översta bilden vi pratar om. Haft en lång dag idag men jag har bara två lektioner imorn så det kan jag nog klara av, plus att jag ska träna afropuls eavning. Härligt värr!

LIGHT MY CANDLE



Så här mysigt hade jag när jag tog ett skumbad i helgen. Det rosa doftar körbär, just so you know.

MIN KROPP

Håller jag på att bli ett träningsfreak?

Ouu! Vilken träningsvärk jag har idag då! Bodycombat var verkligen tuff träning. Apkul också. Jäpp, jag kommer gå till SATS igen. Linn, Julia och jag ska testa på något annat pass, o kanske combat'en igen. Dom har Bodypump (!), step, boxing och några slags danser. Kommer inte riktigt ihåg. Omklädningsrummena var jättefrächa! Så pass rent att vi vågade sätta oss på gollvet och stretcha (lite extra stretching är kanon). Ridning idag, och det gick jättebra. Oftast iallafall. Så nu är jag trööött! Tänkte plugga lite smått engelskaglosor och lite kemi samt se på House strax. Tjeniks!


Dagens klädsel: (lite rocker enligt mej)


JORDGUBBSPAJ


DANSA

Jag är beroende av dans? En liten tanke bara. Jag har ju varit lite i allmänhet hängig och så den senate veckan/veckorna. Och jag har ju inte dansat - alltså dansat koreografi i en timme - sen i november. Undrar, men tanken är ju lite kul.

Dessa danser är väldigt inspirerande. Så enjoy! Jag funderar allvarligt på att nörd kolla dem så jag lär mej alltihop. Ja, det skulle va kul.

Moose dance - step up (Moose dance - step up 2)
Choreographer Benke - "love me or hate me" (Choreographer Benke - "love me or hate me")


Hope you liked it!

BODYCOMBAT



Yeah, imorn ska jag o träna på SATS, Bodycombat-pass. Spanned! Det är ett pass med tekniker från teakwando, boxing och capoeira. Man förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får bättre självförtroende. Låter bra? Det ska verkligen bli jättekul. Har inte tränat på hela hegen... Får se om jag dansar lite sen. Jag måste ju komma på en egen koorografi som jag ska lära ut till Jullie och L. Det är jättekul, verkligen. Att dansa är det bästa jag vet tror jag. Jag såg början på Step up 2 hos Linn igår men så var jag tvungen o dra. Jag blir jätteinspirerad av dansfilmer, och blir så sugen på att gå i dansskola istället för plugg-NS. Men imorrn blir det bodycombat!  Hugs!

UNTIL THE END OF TIME







WHAT MAY COME





Darmaqueen? Min syster. Det är inte alltid hon går med på att bli fotad, men här gick det bra. Spegeln är min gamla, en sån där på små ben med en låda under. Den hade jag smycken i och kanske nån blå ögonskugga. Min gamla spegel... Känns som jag var en annan Jennifer då.

(Lägg märke till klistermärken på spegelkanten)

SOME PEOPLE WANNA FILL THEIR LIVES WITH SILLY LOVE SONGS

Well what's wrong with that?

Jag har haft en underbart slapp dag idag, vaknade hemma hos Linnie efter en sen kväll med trevliga männinskor, stannade till min ride kom och hämtade mej hem. Här har jag väll, taj, jag vet inte. Jo en jordgubbspaj har jag gjort! Den ska snart förtäras av familjen ekholm.

Imorn blir det troligtvis en runda på stan med L, Bell och Julia. Mysigt. I-o-för-sig har jag spendrat min pengar för denna månad (tror jag), på mina converse, min kjol och lite smått o gott. Men vi får se. Har sett ett par snygga jeans på - hör och häpna - Veromoda. Har dock inte provat dem än så jag vet inte hur snygga de egentligen är. JC har ju annars bra jeans... Ajaa.

Jag har kollat upp när dansen börjar! 7 februari!!! Längtar dit. Hugs!

ISN'T SHE LOVLEY



Dom här godingarna piggar välla upp lite? Sockersött som du frågar mej. Mujka som dunbollar. I vår blir det kaninungar här hemma, I can tell!

KIND OFF DÅLIG DAG

Min dag har varit ganska usel. Helt nedstämd. Vet inte riktig vad som är fel. Känns lite som om jag står på gränsen till att bli sjuk. Det vill jag verkligen inte. Nono. Men imorn har jag box att se fram emot, och sen filmkväll hos Linnsan. Hoppas jag vaknar på rätt sida imorn. Hoppas hoppas hoppas.

Here we go for the hundredth time
Hand grenade pins in every line
Throw 'em up and let something shine
Going out of my fucking mind                   (linkin park - bleed it out)

NYPONROS






Hej, Gud jag borde plugga tyska samt kemi. Men det finns ingen vilja där att ta tag i det. Inte alls. Vad ska jag ta mej till? Det har inte ens gått en vecka sen vi började skolan och jag deppar redan ihop. Eller inte riktigt. Men det suger att inte ha lust till någonting angående skolan.

Jag får helt enkelt se till att ha roliga grejer att se fram emot varje dag. Fika, gå på stan, dvs köpa things till mej själv, dansa, spontansjunga - högt, se på moulin rouge, baka och äta muffis. Det här gick ju bra. Framförallt vill man ju skratta varje dag, men det brukar inte vara något problem.

Det är ju bara torsdag imorn så tyska och kemi är det ingen stress med ( - förrens imornkväll). Jag ska ju simma imorn också. Det är nice, och basta sen! Hugs!

TODAY:NYA CONVERSE



Jag är jätteglad!

GLÖMDE SÄGA...

Jag har färgat och klippt mitt (före detta) torra, svenska barr. Färgningen gjordes med schwartzkopf's colouriste.
 Prima skinka, jäpp jäpp.

 Och resultatet (jag kommer förmodligen berätta mer senare) visas här nedan:


DO I LOOK LIKE I SELL DRUGS?



Dagens klädsen, det har varit dåligt på den fronten. Men jag kan bättra mej. Speciellt på tisdager för jag slutar tio över två dess dagar. Nice, jag vet! Nu ska jag göra mej rodå för min skönhetssömn. Tidigt imorn. See you!

FREAK

Jag lyssnar på moulin rouge låter idag, igen. Har tränat gympa/styrkepass med Julle idag, härligt. Imorn tränar vi ridning, torsdag simmning, fredag (kanske, förhoppningsvis) box. Yes sir!

Vi har sovmorgon imor så vi hanske hörs då, nämligen något fel med shemat så datakunskapen blev inställd. Men dessvärre är min moppe så gott som död - så jag får väll cykla till bussen. Fem km. Aja, sovmorgon är ju alltid skönt.

Jag borde iallafall kryp ned så jag får mina åtta-timmars-sömn, då mår jag bäst! Ja, eller inbillar mej att jag gör...?

Sleep tight!

TILL I VÅR?


klänning och skor från hm, både skor och klänning för 298 var

I detta vill jag gå drottninggatan ned för i vår. Solen i håret, glass i handen? Låter det inte det lite lockande? Men först vill jag ha lite mer snö, så jag kan åka snowboard, och ha det mysigt i stickade tröjor. See u!

MOULIN ROUGE

Jäpp, jag har fått en Moulin rouge-knäpp. Åh, jag älskar den! Låtarna, underbara. Igår när jag såg den var jag väldigt trött och på lite sådär känsligt humör så jag ömsom skrattade, ömsom grät igenom hela filmen. Och jag kan inte få nog av låtarna. Speciellt elephant love medley sjunger jag på en massa.
Shit, fler killar borde klä sig som Christian (Ewan McGregor). Satine (Nicole Kidman) är int heller så ful. I would like to go around in one of those dresses.

Varsågoda att lyssna på dagens favoritlåt!

ELEPHANT LOVE MEDLEY:



JAG HAR FOTAT IGEN



Det här med frost och sol ihop blir tiktigt fint tycker jag.

EN SÅN DÄR BILD



...som man liksom fastnar för, det är detta. Taylor Momsen är stencool.

AND NEVER COME DOWN

Haft en trevlig kväll, Julia, Linn och Bella kom och slog sig ned i min soffa (och jag med såklart) och kollade på Let's dance. Underhållande, jäpp. Jag gillar verkligen Morgan, det gjorde vi alla. Han har en skön presonlighet OCH han kunde dansa!

Precis efter Let's dance var Carin da Silva hallåuppa eller vad det heter, som presenterar tvprogrammen you know. Hon är ju (riktigt) proffisionell dansare, så varför jobbar hon som presentatör? Det kan ju vara för att det inte finns något tillgängligt dansjobb. Jag vet att det är väldigt tuff att ha dans som yrke. Eller så vill hon bara extraknäcka lite. Typ. Det vore ju grym att vara dansare, heltid. Jag älskar att dansa, och det kommer jag fortsätta med.
Nya terminen börjar nog snart, ska börja i en 16-uppåt-grupp på lördagar för Alexander. I'm so exited!

Nu ska jag väll gå o slöa lite i soffan innan jag kryper till kojs tror jag. Det är helt sjukt, jag är hungrig. Nu. Jag var o tränade kickbox förut idag och när jag kom hem åt jag mängder. Men det var tydligen inte tillräckligt för min mage. Ganska ovanligt för mej actually. Jag har inte sett Love Actually på tal om det. Vill se den nån gång men det är inte broskande.

Mot soffan! Hugs!

GRAMMIS09

Jag såg på Grammisgalan igår, eller iallafall en del av den, och jag kom fram till att jag vill lyssna på "grammisartister", pop, tuff musik. Japp. Jag vill utviddga min musiksmak, ja eller mer musiksortimentet på min mp3.
Om man får frågan vad man lyssnar på mest,  o svarar

beyonce - okej, beyonse är bra, helt okej men det säger ju inte så mycket om personen, inte mer intressant än det liksom.
Men om man säger..
Anna Ternheim, Kleerup, Robyn, Timo Räisänen, In flames, A Camp,  - verkar man ju mera gemontänkt, lite mer, jag vet inte mer personlig kanske?

Jag lyssnar välla mest på coldplay just nu, har fått väsrta rycket, uppryck för att vi ska på konsert i sommar!!! Det är så spännande, vi blit ju några stycken som ska och det håller ju på rätt länge, länge nog att vi inte vill åka tåg hem igen så jag tror vi ska sova hos nåra som Linn känner som bor i stockholm.

MER VINTER




VINTERSOL






FOR SOMETHING NEW



Hejsan, passar på att ladda upp två illustrationer jag gjort.

Har målat tånaglarna rosa. Det blir jag glad av.

TRE PERSONER JAG SAKNAR JUST NU































































SAY HELLO TO MY FRIEND



Tecknat igen, gissa! Ni borde känna igen honom.

Annars har jag simmat idag, så skönt nu när man är såhär avslappnad i kroppen.

TOLKA

Yes, jag har tolkat idag. Nej jag har inte varit tolk åt någon tysk, för er som inte vet vad tolka innebär så åker man skidor bakom en häst med hjälp av en sele och linor som man håller i. Det var rackarns roligt faktist. Tiptop var kanon. Två bilder på min draghäst, dagen till ära. (Vinterbild från december!)




VINTERPROMMENAD


 utrgran, mirandasmygandes, tåg som kört förbi

Pappa var glad att berätta att det var 17 minusgrader imorse, ouu, när jag kom ut var det kanske 14. Riktigt burrigt.

NY HEADER



Denna har jag knåpat ihop idag. Bättre än den förra?

JENNI PÅ NYÅR



Julius gitarr, Jenni spelar. Bilderna är tagna av förstnämnda.

MEJ OCH PALJETTKLÄNNINGAR



Vad är det med mej och paljettklänningar? Gah, jag vill ha en! En snygg 'en.

DRÖMMER MEJ BORT TILL SOMMAREN IGEN


YOU CHANGE YOUR MIND




VERONICA MAGGIO



Gillar hennes musik, ska nog lyssna mer.

VAD HAR DU GJORT VERONICA



Bildserie på Miranda, tagen nån gång i sommras. Cute?

PAINT



Copycat på mej, men vad tycks?  ( länk->myltan) Underbart fin bild! Jag ska börja teckna mera.

NYÅRSDAGEN




Hej, Känner mej helt tom på ord att skriva, men bilderna här ovan har jag redigerat i ps. Imorse såg jag på toatlly spies och martin mystik, länge. Sen kom julia och vi gick en långprommenad. Yes, det var typ min dag. Puss!

RSS 2.0