SISTA DAGEN I MARS







Och jag är glad.  Jag lyssnar på bra musik. Jag har även tränat lite på engelskaglosor och tyskaglosor men nu tog jag en paus. Jag kollade på youtube med sebbe förut, och om någon inte sett Grotesco - Ett kilo mjöl  så måste ni se den. Sjukt knäpp och aprolig.

För övrigt har jag ridit idag. Jag blev jättetrött och svettig. Det är ju sånt men kanske inte berättar offentligt, att man blev jättesvettig fast det är (nästan inte) vinter. Men jag är ärlig. Jag fattar inte riktigt vad som hänt med min kondition. Jag tränar rätt mycket nu, men ändå är ridningen mer ansträngande än någonsin. Hmm...

Nu ska jag kolla med min bror hur dags vi ska åka imorn, jag får nämligen skjus med honnom till skolan då!  Wie, vad skönt. Det blir ungefär 50 minuters skillnad från bussen.  För då måste jag gå hemmifrån typ 06.40 till bussen. Tidigt, jag vet! Men sånt e livet.   Pusshej!


JULIA ÄR SPECIELL



I HOPE

I HOPE, THIS THING THAT I WANT MOST THIS SPRING, IS ACTUALLY GONNA HAPPEND   :D

HM'S SPRING






Jag provade orkesterjackan här ovan på hm idag. Den är riktigt snygg. 398 kr är priset. Och jag måste ha en ny vårjacka. Jag provade en lång skjorta också, blå-o-vit randig i linne (-material) och den var så skön! Mm, vad jag är sugen på vår!

SMÅ SKÖNHETER



Pics på kaninerna stmpa och twixie. Visst är dom söta ihop?

KOM VÅR

Hej! Jag har städat i mitt rum idag, bytt lakan och ställt in två vaser med påskliljor. Jag har provat lite sommarklänningar och köppt nya armband.




KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE



Linn och jag dricker kaffe på mcd. Linns hår är så vackert i solen! Däremot vet jag inte vad jag gör för min... Jag har brännt mej på tungan idag, på kaffet. Men det där kaffet var himla gott. Man ser relaxed och chick ut om man har en take-away-kaffemugg i handen när man knallar på stan. Bra nu vet vi det.

Jag har köppt levis-jeans och en väst idag också. Nöjd, men inte helt tillfredsställd, fast det blir man väll typ: aldrig.

JAG OCH MIN BRUNA HALSDUK



Bilder tagna med mobilen. (= sämst kvalite, men jag gillar dem ändå) Imorn har jag idrottsprov. Nu ska jag duscha och sedan ska jag se på Lie to me. Det är rätt bra, typ ända serien jag ser på nuförtin. Känns helt okej. Puss

RUNNING TO THE CORNOR

I'm the man who can't be moved... Mm vad bra den är!

Jag ska och shoppa på torsdag med Linnie (och J?). Det ser jag verkligen fram emot. Nya jeans och om jag har tur, skor, kanske dansbyxor, skjorta, väst eller en kavaj? Så sugen! Jag vill ha allt det jag ritade i mitt kollage förut. Och vår!!! Ingen mer snö!

Ses

iPOD SUFFLE



Nyladdad med The Script, Linkin Park, Billie the vision... och min favvo Never Think med Robert Pattinson. Sedan orkade jag inte mer. Det var riktigt skönt att springa btw. Då var det Metallica och Anna Ternheim i lurarna.

I KNOW YOU'RE...

Jag mår illa. Jag börjar bli trött på det här.



Nu har jag ändå bestämt mej för att gjöra något bra av situationen. Resten av min måndag den 23 mars. Jag ska springa. Och sen ska jag ta en lång varm dusch. Och kanske hinner jag redigera lite och sedan lägga upp lite pics.

KREATIVITET

Hej, min dag har varit kanon, förutom att det fortfarande snöar... Men, jag har hunnit med att plugga, mer plugga, träna - sprang i ca 35 minuter, tillverkat tre armband och ett kollage. Thats nice. Och så är det taco ikväll, och även gossipgirl på tv tror jag. Klockan sju, om en timme alltså. Jag skulle vilja se på americas next dancecrew, men jag vet inte när det går! Trodde det gick idag, - men icke. Och jag kanske ska vara med i en dancecrew, jag har inte pratat med milla än, men det ska jag på torsadg på afron.

Att jag sparng i 35 min. låter kanske bra o så men det gick inte bra! Den rundan jag sprang har jag sprungit i somras på nästan 20 min. Men det var is, halt och blött idag, så det räknas in i tiden.. Eller hur? Lyssnade på linkin park hela vägen. Jag ska iallafall komma igång med träningen igen. Jag har haft ett litet ca två-veckors-avbrott, men inte nu längre! Yeah.
 
Nästa vecka ser ut så här;
mån: springa
tis: ridning
ons:
tors: afropuls
fre:
lör: dans
sön: springa

Här är mina armband och mitt stil-kollage;






OCH DET ÄR SNÖ

Ja, det snöar! Nu blev jag sur. Men Lalehs låt snö är fin. Men jag är ändå irriterad på snön.

SPRINGFLOWERS


SÅ JAG SÄGER RAKT UT

Hemma från träningen. Lyssnar på Som jag hade dig förut - Melissa Horn och Lars Winnerbäck, den är riktigt vacker. Och så kollar jag i gymnasiekatalogen...
 


BUBBEL

Hej! Jag hade apkul igår. Fast jag fick ont i fötterna. Och benen blev trötta. Men oj vad mycket vi dansade! Jag sov tungt inatt kan jag säga. Här kommer några inte helt nya, men trevliga pics.


TONIGHT: POCAHONTAS



Hagafest ikväll, och temat är filmkaraktärer. Jag ska vara pocahontas! Fett kul. Julia och jag ska ta o börja göra iordning oss snart, sitter vid julias dator nu (!). Hejsvejs!

SKJORT-SNYGG



Inspiration från LOOKBOOK. Jag är sugen på sen skjorta nu, och klackskor. Puss!

BÖLJANDE VÅGOR OCH KROKSKRUVAR



Det var så fint! Jag vill ha långt hår NU! Antar att man bara får vänta...

Jag ska boka en klipptid till på torsdag på modeklipparna. Vi har studiedag då. Det har vi imorn med och imorn kväll ska jag gå på Hagafest. Och sen ska jag och julia sova hos hennes pappa och vi bestämt att vi ska baka scones till frukost. Kanonkul vecka! Dags att dra till ridningen nu. But I will tell you more about the party.

Solen skiner idag! Det gör mej glad!!!

"HE'S JUST NOT THAT INTO YOU"

Hej! Jag var på bio idag, kväll egentligen, med Linn. Det var riktigt gött. Efter skolan gick vi till max och åt varsinn hamburgare, bulle och två koppar kaffe. Det var riktigt najs där faktist. Så filmen: "Dumpa honom!" på svenska men jag gillar den engelska titeln bättre, lite skum översättning tycker jag. Engelska tilteln  är "He's just no that into you". Skulle kunna varit en helt okej vanlig romantisk, amrikansk komedi; men icke! Den var bättre, mysig liksom, och det var en quite undervisande film, som Linnie sa. Det är så härligt med mycket kärlek! Man fick se saker och ting från nya vinklar och så var det parallellhandlingar som kuggade in i varandra på ett eller annt sätt. A fancy film. :D

Och, scarlett johansson's hår! Det var underbart.

Det var allt från mej, nu ska jag nog sova. Ny dag imorn, ni vet.


TO MAKE IT



Såhär såg jag ut idag.

SHUFFLE



SOMETIMES WE DON'T HAVE A CHOICE

PHOTOSESSION











Hej! Idag har jag fotat med min bror, och det var rätt bra! Jag har en nyinköppt tisha från hm på. Sebbes skjorta är grymmt snygg. Jag ska nog sno den nån dag.  (Till liten kjol och svarta strumpbyxor. Converse....) Bitte?

Nu lyssnar jag på the Script, ett program som heter Spotify (spotify). Den är kanon! Bara att installera och lyssna, via internet, no cost.
The Script är riktigt bra. Jag har faktist suttit och lärt mej en snutt av The man who can't be moved på piano. Ja, eller keyboard, från youtube, inte världens lättaste video att lära sig ifrån heller.

Linn och Jullsa (?), ni ska på höra på pianot i skolan. Om jag så ska släpa er till musiksalen. See u!

ÄR DEN TUFF ELLER?

Dock är den från Dolce & Gabbana och kostar typ 3 tusen kronor. Och det har inte jag i detta läge. Synn.

Men jag är sugen på en klocka iallafall.

JAG ÄR STJÄRNSTOFT

Hejdär! Vad jag har varit inaktiv på bloggen den är veckan, och förra veckan också kanske... Men men, det har var skolarbete att göra och jag har vilat.

Mamma och jag har gjort inbakadkycklingfilé, potatisgratäng och sallad. Nu sitter jag och kollar efter ett recept på bananpaj. Vi har ett på en väldigt god bananpaj men den är det nästan ett måste att ha vaniljglass till, men den har ätits upp! Mammas förslag är fruktsallad, men jag är mer in for bananpaj alltså.

Vi hade inte Alex på dansen idag, Han är på audition på kungligabalettackademin. (OMG typ, det är coolt) Istället hade vi Sara, det  var länge sen! Hon är rätt rolig hon.

Nu ska jag fortsätta leta efter bananpaj-recept. Hejsvejs!

JEANS



Det är en mars-grej att köpa nya jeans.

GOING BACK TO THE CORNOR

Hej, detta är en underbar låt som min vän Linn tippsade mej om. Njut!

The Script: The man who can't be moved

À LA NATURELLE






Ännu en måndag har passerat.

PARIS



FRÅN MEJ TILL ER TJEJER!

MIRANDA



Måndag imorn. Inebär att jag går upp kl.05.30 och går hemmifrån kl.06.40. Buss till skolan. Tyska. Samhällskunskap. Matte. Äta lunch. Historia. Svenska.

Jag ska sova nu. Som Miranda på bilderna här uppe. Hon la sig som en boll på min mage när jag läste i soffan förut.
Godnatt.

MÅ-BRA-DAGEN



Hej! Igår var det måbradag på hagagymnasiet, på eftermiddagen hade jag foto och temat var måbra, här är resultatet.

...men min dag var inte riktigt en måbra dag, har har stått på gränsen till att bli sjuk sen i tisdags, har snuva och ont i halsen och känner mej allmänt hängig. Matt. men jag var i skolan i onsdags iallafall och föst skulle jag ha haft pass på friskis&svettis men det gick ju inte, med tanke på min hälsa. Jag satt utanför och läste och ångrade mej massor att jag inte tagit med kläder ändå, men jag var nära inpå sjuk; jag började gråta när alla kom ned och överrumplade mej med frågor! Uch vad jobbigt det var. Sendan bar det av mot mat. Lunchbuffé på Choys Garden, kina restaurang. Det var såå gott. Vi allihopa blev typ saliga.

Eftermiddagen var föreläsning - bli en vinnare (rätt intressant föreläsning faktist, handlade om att man måste vara aktiv och att alltid sträva efter att bli bättre) och efter det workshop - FOTO. Det var inget nytt eller så. Alltså jag lärde mej inget, men att fota är ju alltid kul. Jag ska lägga upp fler bilder från igår så snart jag får tid men just nu ska jag ta tag i min svenskaläxa.

Förvånande att jag fick ur mej såhär mycket text... Jag kanske är på bättringsvägen? See u!

YESTERDAYS OUTFIT



Jag - i mina converse, chinos, svart kappa och brun väska från åhlens.

TODAY:



Foto :
jag

MÅNDAGAR

Jag är så trött idag. Lika trött som i lördags. Jag vill helst åka hem. Men jag kommer stanna, ända till halv 6.

WALK IN MY SHOES


RSS 2.0