sommarlov - sommarjobb

Jag jobbar. På ett äldreboende. Jag känner att jag inte har så mycker blogglust nowdays. Det är synn, för jag har egetligen mycket att berätta.

Nu tex. kom min bror hem, han jobbar på posten med reklamen. Jag är uppe bra för att jag ska röra om i glassen, hemgjord vaniljglass som är en present till pappa, han fyller imorn.

Jag måste sova, jobbar ju imorn också.

linns day

Överaskningen!! Den gick kanon. Jag och Julia hämtade linn ( utan att hon visst någonting, såklart ) och så bjöd vi henne på pannkakstårsta hemma hos mej. : D På kvällen såg vi harry potter och halvblodsprinsen på bio, det var också en överaskning. Linn freakade i baksätet när vi åkte förbi hennes uppfart och bara: Överraskning!!! Gissa vart vi ska!?( Linn som trodde att vi skulle skjussa hem henne och att jag skulle hjälpa pappa att handla. )

Jag gick runt med ett töntigt leende hela den dagen.

tjugofemte juli imorn

Imorgon är det överaskning som gäller! Kan inte lämna ut nått nu, säkerhetsåtgäd nummer ett liksom.

le mer

Oj, vad glad man kan bli av att se en person på stan, som man inte känner, bara vet namnet på och lite till och som man kanske aldrig får se igen.

sommar och lata dagar






Hejsan. Just nu är jag rätt skapligt trött, jag satte mej inte här vid datorn för att skriva ett långt och meningsfullt blogginlägg (kommer en annan dag, okej) utan för att visa dessa två bilder på mirran. Hon och jag var lika slappa idag. Puss!

rabatten


kavajen




































Den här kavajen är från Monki och kostar 600kr. Ganska mycket för min, numera tunna, plånbok men en svart kavaj är ett plagg man behöver och kommer använda länge. Just bubbelknäppt känns som min grej. Svart passa till allt. Men jag tror inte just den här finns i butik längre..
Förutom kavajen är jag sugen på paljetter, en paljettklänning.

sconesfrukost







Igår bakade jag scones åt mej och min lillasyster. Hon gick med på att dricka te till också. Med honung och mjölk i. VA hade bålbärssylt, jordhubbsmarmelad, apelsinmarmelad, ost och honung på sconsen. Det var himla gott. Teet var rabarber-grädd.

Idag väntar jag på att linn ska höra av sig, och sen ska jag kolla med isa vad vi vill hitta på ikväll. Kanske ska jag in till stan med bror, jag är så sjukt sugen på en bubbelknäppt kavaj.

Nu lyssnar jag på coldplay, det är trevligt. Jag har precis bytt min skrivbordsbakgrund till en bild på grabbarna i coldplay.

det verkar så lätt


en hästmule



               



Jag har vart o ridit med mamma för ett tag sen. Då passade jag på att ta med kamera och fota lite.


grillad kyckling är sommar

Hej! Jag har kommit på en grej. Jag blir smittad av humör iband. Av seghet. Flummighet. Allmänt seg-gående i huvet. Ja, dat kan jag bli smittad av. En smitta är svår att bara få av sej. Det är ju inte precis att man bestämmer själv vad man vill smittas av heller.
Så här är det, jag blir smittad av seghet de dagar jag inte har nått speciellt för mej. Jag degar ihop, man blir inte hungrig men har inte heller nån kraft till grejer man skulle kunna tänka sej att göra, sen.
Annars är det alltid roligt att bli smittad med leenden och skratt. Så var mer fallet idag. Först träffade jag Julia som kommit hem från frankrike, paris, nu och sen var jag hos Isa.

Jag har varit på grillkväll hos Isa, jag kom dit vid halv fem kanske o hjälpte till med potatis o sånt och så kom folket o vi började grilla frammåt sju tror jag. Det var mysigt att grilla, jag hade med mej kyckling, som jag marinerat själv, och en cider. Det var ju inte toppenväder -strålande kvällssol, inga moln och en ljumen kvällsvind-, men det var helt okej. Vi satt i det inglasade uterummet med de sköna stolarna. Isa har en skön soffa också. Kubb spelade vi med ett tag. Mitt lag var inte så bra, men vi kämpade för land och rike. Sen käkade vi lite jordgubbar från Isas jordgubbsland. Det var väldigt sommrigt och gott. Sommarkväll!



miranda kelgris


en doft av jasmin


midsommar bilder











Bild 1: Min lillasyster i midsommarkrans
Bild 2: Den tårtan var god! Choklad, jordgubbar och frosting.
Bild 3: Karin bilnder Annas krans
Bild 4: Anna

opon which I stand

Just nu lyssnar jag på green eyes med coldplay. Som JAG ska höra live i stockholm den 22 augusti!

Julia är fortfarande i frankrike. Undrar om det åskat där också. Som det gjorde igår. Jag har dansat idag. Hade lite smått ont i rumpan när jag cyklade hem från bussen. Men det gick bra, jag blev svettig av våran backe bara, så jag duschade i våran ute dusch. Vi får sommarvatten ute på kran från sjön. Och när det legat vatten i slangen som legat i solen blir det jättevarmt. Okej inte jättevarmt men lika varmt som jag duschar inne ibland. Och det är ju rätt skönt. Jag känner mej miljövänlig när jag duschar ute.

Jag har plockat en bukett med jasmin och satt i en vas i mitt rum för jag tycker dem luktar så gott. Kram.

RSS 2.0