GE MEJ VÅR OCH KLACKAR

Är inte dessa skor väldigt snygga? Jag är verkligen sugen på ett par nya klackskor nu, som man kan ha i vår också. Aa. Jag måste börja leta på stan, dessa är välla slutsålda skulle jag tippa på, från hm.

AS THE SUN GOES DOWN



Hey there! Sitter just nu o kollar runt bland bloggar, tanken är... ingen alls faktist. På bilden här är järnvägen som går förbi ganska nära mej, bilden är tagen ca 500m iväg från mitt hus. Den stora granhäcken, den är nedsågad nu.

Saker förändras. Ibland långsamt, ibland plötsligt.

Just nu lyssnar jag på Eva Cassidy - Fields of gold, Isas piano-låt. Mattias har skickat en förklaring på hur jag ska spela The Scientist på min keyboard. Det ska jag göra imorn. Nice, annars ska jag nog slappa. Jag var på dansen idag, men det gick inte så kanon för jag var rätt trött och hade inte ätit någon lunch. Ja, det blev lite drygt i mitt huvud då. Aja, det tar jag igen nästa lördag. Oh, mormor och morfar kommer på semlefika imorn. Orkar jag det? Grädde liksom, uhh. Jag har fått nog av grädde, alla semlor jag ätit sen tisdags. Om man räknar med tisdagen har jag ätit 3. Det är ganska mycket för en liten person som jag. Dags att återgå till bloggläsandet. Puss!

I FREDAGS KVÄLL

Tack Julia, Linn, alla andra människor och speciellt Isa för i fredags. Jag hade väldigt kul. Och jag tror det märktes. : D

MORNING

Godmorgon! Sovmorgonidag, och här sitter jag på klädd och klar. Jag tänke åka med mor min till åby och sedan tar jag en buss. Jag lyssnar på Tears in heaven och känner mej allmänt bra.



KOSS ÄR COOLT

Hej! Kväll, jag har ätit pasta, pluggat, snackat på facebook och msn och lyssnat på Oren Lavie - Her morning elegance, den är min nya favoritlåt. Jag älskar videon, Tack Oskar!
Jag är lite fundersam över en sak, det är en han eller hon som har kommenterat här, som anonym och som tycker jag ska ha fler bilder på Mr. Cool. Vem är denne cool? Jag? Nej jag är ingen Mr. Jag har inte många bilder på män. Det är papp och Sebbe bara... Fler bilder på Mr. Cool? Hmm..

Här är en på morgontrötta mej, egenstickad halsduk och kosshörlurarna på.


JENNIFER ÄR GLAD IDAG

Hej där! Jag har gjort kemiprovet nu. Och det känndes bra, jag kunde svara på alla frågor, inga problem. Just nu har jag håltimme så moui, Julle och Linnsan är i datasalen. Och idag är det sista bildlektionen, så efter denna onsdag kommer jag sluta vid tre. Yeah. Jag har min fina blus/skjorta med korta ärmar idag. Den är riktigt skön.

Ingen träning idag. Eller jag kanske tränar lite dansteknik hemma.. Får se vad som hinns med.

HEYJENNY



Det är så skönt att träna!

Det känndes bra att va tillbaka i skolan igen, oväntat, ja eller fram tills man kommer ihåg, ja det är ju såhär det känns att tappa koncentrationen. Sisodär på mattelektionen precis innan lunch. Eller när man märker att man inte kan låta bli att vara sur på rösten när man får fel svar. Men emmelanåt är det great. Typ. Jag vill ha vår, nu!

Jag har kemiprov på onsdag men det känns rätt okej. Det är bara det att vi (kanske) ska kunna namnen på massa labmaterial. Pipett, provrör, degel, urglas och sånt, och så är det ågärder vid skada också. Det har jag inte riktigt kollen på. Men jag har ju imorn på mej också.

Jag tror/hoppas jag ska äta semla imorgon eftermiddag. Tschüs!

DANS

"If you don't like something, change it.
If you can't change it, change your attitude.
Don't complain."

Maya Angelou

Jag har nördat runt lite på bilddagboken, även fast jag inta hat ngn själv, hehe : ) Ja o så kom detta opp. Jag funderar, och jag tror jag vill börja i en nybörjarbalettgrupp, det finns på folkuniversitetet... Men den gruppen började i januari, men till hösten!
Folkunivesitetet om baletten: Den klassiska baletten strävar efter lätthet och ett harmoniskt samspel i rörelserna. Balettekniken utvecklar din balans, styrka, smidighet, musikalitet och känsla för linjer.
Dom har workshops också, 2st med Ambra från Bounce! Det skulle va kul att gå på : D Finns ju på studiefrämjandet också, workshops, hiphop och modernt tror jag.



FYSIK PÅ LOVETS SLUT



Ja, rätt, jag ska nu sätta mej med fysik böckerna i en timme tänkte jag. Rätt trist men efteråt ska jag belöna mej med att kolla runt på mina favvobloggar.

Igår var jag riktigt bra. Först var jag med Julla o träna morgonpass, kl.11,  medel på Firiskis&Svettis, efter duschat o sminkat oss tog vi kebablunch sen började vi att gå runt till olika ställen i norrköping och fråga om sommarjobb och lämmna CV + ansökningsbrev. Typ olika Caféer, ica och h&m(!).
Efter att ha pratat med massa främmande människor blev jag och Julia jättetrötta. Vi sjönk ihop inne på dinsko. Vi tog lift med pappa hem, och när jag väl var hemma somnade jag i soffan! Klockan var fem! I was exhusted.

Just nu: Ryan Cabrera

STORA NYHETER

Hejhej! : D Nyheten:
Jag var på afropuls och efteråt stog jag och pratade lite med Camilla, som håller i afrogruppen och så berättade hon att hon var med i en dansgrupp. En typ uppvisningsgrupp o nästa stor grej dom hade var att dansa på melodifestivals-andra chansen! Wow liksom. Och sedan sa hon att dom behövde fler folk o undra om jag vill vara med! Inte till andra chansen för det är ju alldeles för snart men efter den. Oj oj oj. Det här känns verkligen kul, det är typ vad jag alltid velat. Yes.

Jag ska snart iväg till Linn och köra Yoga och ha lite mini-spa. Och jag har bakat kladdiga chokladmuffins som jag ska ha med mej. Mums. Eum hoppas jag för att de belv inne i ugnen lite för länge. Det luktade lite bränt också, men jag har inte smaka på dom än. See u!

KOLMÅRDENSDJURPARK

Hejsan, nu har jag sökt sommarjobb på kolmården och inom komunen. Det tar tid! Men kolmården verkar himla bra, enda minuset är ju att det ligger en bit bort. Det borde ju gå att cykla, eller?
NU:
Dags för lunch!

NY (VÅR) BLUS



Visst är den fin! Vårig, söt, enkel. Helt i min smak. Inte konstigt att jag impulsköpte'n direkt. Är rätt så trött efter ridningen så jag ska troligt vis se på dr. House, om ingen annan ser nått annat på tvn. Hoppas ni haft en bra dag!

NATURBILDER


SUNDAY



Min dag bar bestått av dans (hemma), foto, söka sommarjobb via kommunen, kollat in dans på youtube och ätit potatismos och biff. Kommit fram till att den grymma dansen som från uppvis. 07 är till Linkin park! Cure for the Itch. Yeah.



UPPTÄCKT:

Jag var inne på studiefrämjandets hemsida, och, ojsan det fanns ju massa bilder, på alla dansgrupper!
Check it out, min grupp; Better in time -> bilder<-


Julia och Oskar, Jag och Carro, Emelie och Jenny in action

BLONDIE


outfitten är från h&m's vår katalog

Hejsan! It's been a while. Goch! Som ni vet läser jag Breaking dawn bu, på engelska och så såg jag lite gossipgirl från säsong2, utan text. Så jag typ tänker på engelska. Det är helskumt. But I like it... sort of, anyway.

Tomorrow I'm heading to Agnes. Jupp, det ska bli girlsnighit, typ. Vi, jag, Linn, Jull, Hanna och Agnes (Kattis fick förhinder så sent som i förrgår) ska göra pizza och äta kladdkaka och ha det väldigt bra. Tyska prov imorn också. Håll tummarna för mej!

DANS INSPIRERAR MEJ MYCKET



Varför valde jag inte dansgymnasium?! Ja, just det, jag vill inte bli arbetslös. Suck.

FROM TUESDAY THIS WEEK


ARE WE HUMAN OR ARE WE DENSER?

Riktigt bra låt! Vill du se den officiella musikvideon? Kolla in( YouTube )


LILLA STACKARS KISSE



Japp, så här ser Miranda ut nu. Det blåglöna i örat är en tatuering. Vi passade på när hon ändå skulle ha tratt, det är en födelsedagspresent. (Skämt.) Jag tänker inte lägga upp en bild på hennes läskiga styngn. Lilla stackarn... Hon vantrivs. Får inte gå ut heller. Men nu är det bara sju dagar kvar.

JAG ÄLSKAR ATT DANSA!!!



Denna termin kommer bli kanonkul! Jag gick på moln efter danslektionen. En och en halv timme varje lördag. Jag älskar att dansa!

ORGANIC SURGE



Känns frecht. For happy-ever-after skin, står det på hemsidan. Verkar väldigt lovande. Serien Pure extracts är lungnande med camomill och energigivande med grönt te. För alla hudtyper. Ja, djuprengöring, ansiktsvatten och fuktcreme skulle se fint ut i min badrumshylla.

ONE OF MY BEST FRIENDS



Lite av mina favoritbilder i kategorin Julia. Och den älskade guldkjolen. Vi drar på stan imorn, shoppar och lunchar. Efter det ska jag dansa! Feels great!

ORDSPRÅK FRÅN FELICIA

Läst nyss på felicialinnea's blogg: Vila kan man göra i graven. Passar dock inte in i min bok. Jag är en människa som gärna dricker te och läser en bra bok. Men vila kan man absolut få för mycket av, då får jag tristessattcker. Haha. Vi ses!

SOME COOL PEOPLE


bilder från LOOKBOOK

Hey, hit me with inspiration. I really wnt to buy some new clothes, jeans, shoes! I love my converse, but I don't want to wear them every single day - 'couse the wont hold forever. I feel for being stripy tomorrow, btw. Hugs!

MISSEN



Allt gick bra med miranda, fast nu måste hon gå runt med en tratt runt halsen i tio dagar. Stackarn. Bilder på tratten kommer.

YOGA IT WAS



Godmorgon! Sitter här vid en av skolans datorer och väntar på att idrotten ska börja. Yoga idag. Jag är en timme tidig för att jag åkte med mamma till smådjurskliniken.

Smådjurskliniken, det är Miranda som ska kastreras. Far min är ju pälsallergiker så, inga kattungar hos oss. Det är en säkerhetsåtgärd, hon är ju en utekatt, så man vet ju inte vad hon kan tänkas träffa på i skogen. Ja, eller utekatt, hon är ju inne också, hon går som hon vill.

ICH BIN MÜDE

Hey duds! Jag har varit riktigt trött idag. Uch. Hoppas det går över. Imorn har jag iaf bara en lektion och det är yoga (!) på idrotten, skönt. Framförallt spanned! jag gillar yoga, jag har kört det hos Linn lågra gånger.  Kört kanske är fel ord.. utövat? Jag har utövat poweryoga. Ja, det var iaf poweryoga, men jag tror vi ska ha mer åt kiyoga (va nu det är) men Rita imorn. Spanned.

Och på kvällen blir det afropuls för min del. Där emellan plugg. Matte och svenska, kanske tyska i värsta fall. Nej nu ska jag inte sitta här för länge och bli stel i min högeraxel. (Känner mej lite trött även i den ikväll) Tschüs!


BALETTDANSÖS




Nu har jag tecknat igen, fotat själva teckningen och så lagt upp bilden här. Om det var någon som undrade. Bara. Hugs!

ELIN KLINGS LOCKAR

Är så fina! Och nu hittade jag hennes blogginlägg om hur hon gör dem. Det ska garanterat testas på mitt rufs. Har en inpackning bestående av lushbalsam (Veganese) i håret just nu, som ska få va över natten. Men elins lockar, skitsnygga rentutsagt. Look:


(bild från stylebykling stylebykling)

JULIETTE




: tagna av Julia

Tjena mittbena! Denna söndagskväll ska ägnas åt mej. Enbart, tänker ta mej ett skumbad, badbombbad och läsa Breaking dawn. Mm...

Och imorn har jag halvstudiedag, sluter efter lunch dårå. :D så jag ska träna på sats, step-pass! Efter att jag gått på stan med  tjejerna och fikat. Glad! Har inte rört på mej alls idag, eller jo, gått i trappan några gånger. Nej, nu ska badet tappas upp. Tjao!

BIO


Benjamin Buttons otroliga liv, såg den på bio igår mej Julia. Den var riktigt bra, det var mycket kärlek och den var så sorglig. På flera sätt. T.o.m. Julia fick en tår i ögat. Jag med. Se den!

























VAMPIRES



Lite komiska bilder, men killarna är fortfarande lika söta! Varsågoda, flickor! ;) Breaking dawn är superb, men har inte kommit så långt (den är ju trots allt på engelska) än. Idag har jag pluggat svenskauppsats ett tag och sen tog jag en paus och kikade lite på reprisen av let's dance. God vad kul det verkar. Jag vill också lära mej såna pardanser. Virvla runt sådär. Aa, det kan jag definitivt tänka mej. Hugs!

RSS 2.0