MED MEJ SJÄLV



Tjing! Jag har på mej jeans från bikbok, tröja från gina och diverse armband. Mitt glistening ros-nagellack. Kisses'n Hugs!

DANCE...

CELEBRATE & ENJOY LIFE;  tycker VERO MODA. Jag tycker den här bilden är cool. (Samma på båda fotona.) Den ser ut att vara skissad med blyerts. Råtufft.



FÖRSTA SNÖN







Hej, DET SNÖAR! Här upp hos mej kommer nog snön ligga, säkert till imorn. : D Visst blir man glad? Skulle ha ridit tiptop idag men det blev alldelels jättekallt, men tiptop var glad över snön. Nu är jag hemma och ska sitta vid datorn ett tag, läsa bloggar, mejl och kanske redigera lite bilder. Sen ska jag och mamma äta banan-i-ugn och se på medium. Najs. Hugs!

JEN





morgonvatten


en dag från i sommras



Hej, har haft noll insperation till att blogg de senaste dagarna.... undrar varför, men, men här är lite augustibilder. Härliga tycker jag.

Har haft en underbar dag idag, btw. Tack tjejer, och grattis till dej J !

ros



brist på inspiration

mellan fyra ögon





storstan

Hej där! Nu är jag hemma igen. Stockholm var stört mysigt. Shoppade hela lördagen och halva söndagen. Det blev en jacka, kofta, väst, bok och massa fika. Muffins deluxe choklad har jag ätit.

Jag ville inte at med kameran på stan, men jag tog (väldigt) några bilder med mobilen. Bara. Eller jo, några från hotellrummet med vanliga kameran också.
Jag blir så sjukt sugen på o fota massa streetstyle bilder, och på allt som, ni vet , ger den där åh, -vad jag vill vara fotonörd just nu- känslan, det är fan nice.

Nu har jag bytt om till mjukiskläder och ska se på nån söndagsfilm, men först ska jag ringa några samtal. Det där lät väldigt moget. Ringa några samtal. Haha. See u soon!

"kate" tröjan


bild från modekungen.se

Heej! Imorn är jag i sthm baby! Jag har packat, nästan allt nu. Spanned.

Tröjan på bilden uppmärksammade jag på izzas blogg LÄNK-> IZZA ,hon lottar nämligen ut uno "kate" tröja till en läsare. Nice style säger jag. Godnatt då!

kissen







J och jag hade lite heroeskväll här nyss. Vi har kört lite maraton den här veckan, med säsong1. Det är väldigt nice!

Shit! Glömde bort att ringa och boka biljetter både igår och idag. Nu när jag ringde var det ingen som svara... Gah! JOHAN GLANS! Hoppas att biljetterna inte är slut än (håller tummarna). Nu ska kila iväg och se idoljohan sjunga! Hugs!

another

Uch, vad jag känner mej hängig. Men nu ska jag sätta mej i soffan och läsa tillts heroes börjar. Hittade värsta roiliga bloggen förut, btw. (http://sweetnothing.blogg.se/)  LÄNK->Jennifer&Linnea
Mina länkar är visst fortfarande wierd.

I helgen far jag till stockholm! Yes!



Detta som bakrundastapet kanske?

RANDOM









Mina skor, min bror, en stjärna man kan ha ett ljus i och jag.

oktobersol



Hejsan, det har vart lite dåligt med uppdatering här på bloggen de senaster dagara, men jag har haft så mycket annat att göra. Ioförsig är det kul. Pappa kom nyss hem från stockholmsjobb, och berättat att de stannat på en kvarn på vägen hem, och han hade köppt två bröd. Japp, de lukter super. Bröd är väldigt gott. Jag äter det nästan varje dag.

tja





Ny dag väntar! Just nu: Gör mej iordning och lyssnar på metallica - one. Grym låt. Synn att alla verisionerna på youtube suger. Nu ska jag borsta tänderna, see u!

you gonna sleep tonight?


better in time

Hi there! Denna vecka ska bli en nyttig vecka, bra va? Ingen glass, inga kakor, inget godis. Inte äns läsk (?) kom på det där med läsken just nu facktist. men det låter ju bra. Jag gillar att ha ett mål med mej själv. Och det här kommer jag lugnt klara. Då säger vi det då.

Fast det finns ett problem. Igår var mum & jag på maxi, och på vägen hem köpte vi fika, morotskakefyrkant som aldrig åts upp till fika på söndagen. Den är ju min,... men jag borde inte äta upp den, men å andra siden är ju morotskaka inte så värst onyttigt. Jag tror jag tar den efter skolan imorn, innan ridningen.

Justdet! Det var trevlig ridning förra veckan, hoppas på att hitta den formen imorn också. Sov gott nu, tschüs!


Påminnelse till mej själv!!! Johan Glans, boka biljett NU!

OH NO!

Kom just på att jag missade Gossip girl idag! Det borde ju gå i repris, eller hur? Aja, J och jag hade en mysig heroeskväll, hela sex avsnitt blev det, eller var det fem? Men en sak är säkert; jag diggar den serien fett mycket. Och J också.

Jag känner mej blek. Speciellt i ansiktet, precis efter att jag tvättat det såhär på kvällen. Uch, jag vill åka till thailand, och bara chilla på stranden en massa. Gud vad skönt det skulle vara! Dream on Jenn! Ja, jag har ju mitt solpuder att ta till, alltid nått. Kanske en riktigt bra brun-utan-solprodukt? Troligt vis inte, min budget är starm just nu. Ni vet, kappa, skor, stövlar, halsduk, vantar, allt behövs på en gång. Stckat vill jag ha också. Nä, nu ska jag måla naglarna. Sleep tight, mondag imorn jue!

seg i soffan

Nu kommer J och vi ska se några heroes avsnitt, äta nått gott, typ choklad och glass? och bara ha det mysigt. Heroes är ju bäst, så hela förra säsongen men ser den en gång till, med J nu då. Det blir nice. Fast det är lite jobbigt just nu. Har lock i öronen, konstant på höger öra. Skitjobbigt. Plus lite snuvig o lite halsont. Då passar ju glass. Eller hur? Hoppas ni har det bra, see u


waiting for her

klickbara bilder


jag vill ha denna kappa



Jag har ritat den i paint! H&M vill ha 598kr för den. Det tror jag jag ska slå till på. Den är så söt. Vad tycks?

Nästa helg ska jag till stockholm men my family, men tror jag ska dissa museerna och dra på shopping istället! Kulkul. Det var ett tag sedan jag var i huvudstaden vill jag säga. Var nog när vi skulle till island, flög från arlanda men det räknas välla inte? Vi åkte med tåget till stockholm, arlanda inget stopp för kolla-in-stockholm-gå-på-stan där inte. Men nu ska det ske. Nu ska jag kika runt lite på diverse bloggar ok just stockholmsshopping. (Själv är man ju norrköpingsbo.)
Puss!

autum tonight





Foto: Jag
Redigering: Jag

(Mitt namn på fotona kanske avslöjar mej ändå, hehe)

mjau





Just nu: gosar med miranda! Hon ligger i mitt knä, jag sitter framför datorn i mitt rum. Har haft en slapp lördag hittills. Jag planerar även att rida denna helg, roligt. Måste gå och hämta in stallkläderna nu.



J om du läser detta: Jag har (nästan) hela Heroes säsong 1 hemma! Yey, om du vill se,.. jag har inget spec. för mej imorrn. Annars kan ju fota vara kul. Fast du kanske har andra planer. Ringer dej ikväll iallafall. Hoppas du mår bra.



Saka altså strax till stallet, tar med kameran (selfclear)och plåtar lite hästar o kaniner kanske eller något annat spännande (!?). Det ska bli skönt att komma ut lite. Oh, tog lite bilder på mirran här i mitt rum alldeles nyss, fina porträtt tror jag. Visar senare. Så söt. Puss!

hästarna dem

Tiptop, Annie och snowflake


Hej, bilder från förra helgen när jag var med mamma till stallet. Visar mer av dem nån annan gång. Kanske imorn? Nu ska jag kolla på slutet av idol och sen blir det the wedding crashers, har inte sett den förut men alla säger ju att den är super. Glass till det troligen. Har kvar lite Ben&Jerry från igår nämligen. Hugs!


wishing for...


...snowboard riding.
Jag blir så galet sugen på att åka snowboard när jag ser killar med lite, ni vet baggystil, snowboard guys på stan. Eller vart som helst. Jag längtar verkligen nu! Papp, han vän magnus, sonen johan, maybe dotter anna + vän till anna, maybe sebbe, såklart jag och J ska till fjällen i vinter. : D vecka 48. Yes vad jag ser fram emot det. Shiit. Min vän L ramlade på sin snowboard i vintras och bröt båtbenet (handleden) m.m. (!) skit ont gjorde det sa hon. Men jag vill inte avskräckas... Men det känns som man vill vara på den säkra sidan med typ handleds- och ryggskydd. Jag menar L fick ha gips i typ tre månader, inte kul. Jag har faktist aldrig brutit eller stukat något.

Och, tänk att runt i en sån här! :´D kanske lite to much med tanke på att jag bara åkt en vinter, men check it out den är grym:



one pic



foto: jag                                                               
redigering: jag                                                                

(onödig fakta egentligen men om det inte är klart där ute för någon så...)

Använder picasa2 och photoshop btw.

phish food



apparel

Hello! Om någon undrar känner jag mej fortfarande krasslig, men det är rätt okej, då får man äta typ hur mycket glass som helst. Jag har varit på väldigt udda humör (humör i pluralis där). Skitskojj och flummigt efter skolan idag. Spännande var det. Jag fick jätteknäppa reaktioner på grejer, och jag kunde inte stoppa det!

 Ikväll kommer två fina flickor hem till min soffa och vi ska äta Ben&Jerryglass och se på heroes. Yeah det blir fint. Jag vet vad du tänker J, Fan va nice! Jennis soffa. Nästa gång smiter du inte undan! ; ) Närå jag bara skämtar. Du får göra vad du vill.

Tillbaka till bloggen, ehum.... Ja jusde, så här såg jag ut i tisdags.


oh ja, brunisarna





Bakade dem igår. Nice. Har bara smakat dem när de var varma och jag tror de är godast kalla. Kan lägga in recept sen idag, efter skolan. Idag är det (inte idrott med min hals!) så endast engelska. Ha en bra dag!

operation ladda

Hejdär. Jag har gjort en ny header nu på eftermiddan-kväll. Vad tycks?

Jag har varit sjuk idag. Allt känndes bara fel imorse. För det första vaknade jag inatt och hade knäppa drömmar, äcklig i mun+hals och mensvärk, fick gå upp o ta nån tablett, kissa, dricka. Men jag kunde inte sova fören väken började gå bort, vet inte hur lång tid det tog men det känndes som hela natten. Gick ned o drack vatten och sen gick jag ned en gång till och värmed min värmekudde (sånhär med vete i). När mobilen ringde, väckarklockan, så tänkte jag. Jag behöver sova i fem minuter till, det blev 30. Kände mej helt bedrövlig. Gjorde mej halft iordning innan jag kom på att det här går inte. Så var det med det.

Jag har även screwed up med mitt hår. Råkade ta i hårspray imorse. Glömde att jag inte kunde använda den nu när jag kör balsammetoden.

Aja, jag har städat här hemma litegrand och så har jag sett på film med sebbe som kom hem vid tolv. En skräckis. Oh, den var bra. Disturbia hette den, rolig var den också.


en trött och snuvig jenni

chocolate

Det blev inga brownies för min del, men det blir glass isället : ) för moi och min hals. Nu ska jag krypa ned i soffan och se på resten av ugly betty sedan house eller desperet housewifes. får se på humöret. Puss!

 




brunisar

Jag är så sugen på brownies! J snackade om att hon ätit det i helgen, aa eller jag. Fått västa suget. Jag ska baka brownies när jag kommer hem efter ridningen, nu hinner jag inte.. tyvärr. Det är så skönt att ha gjort naturprovet nu! Verkligen. Så jag kan ju baka brownies om jag vill, har typ inga läxor. Yess!
 
Bild från jefferyclark.net/Recipes/ den typen hade fått receptet från en Barefoot Contessa som tydligen har sånthär mat-tv-program... Så ligger det till.

skön stil






Inspiration fårn LOOKBOOK, det är så coolt tycker jag, att det är så många olika länder. Stört coola kläder har de också. Den översta tjejen är från Long Beach och den undre från Paris.

feelings alrighit





Men godmoron bloggen! Haft en jätteskön sovmorgon idag, duschade och först gången tvättade med balsam (visar bild senare), åt hembakat bröd som mamma bakade igår och så nu honner jag med att sitta vid datorn en liten stund. Tsdag = ridning. Dressyr ska vi ha idag, det blir kul. Har fortfarande blött/fuktigt hår så jag hoppas hoppas att det torkar innan jag måste sätta på moppehjälmen (oh no) o dra iväg till bussen. Hade, see u!

sommaren är förbi


syster

Detta är en av mina favoritbilder på Veronica. Jag, mamma, Sebba och Vevve tog en roddbåt i en sjö och åt vattenmelon, badade och fiskade på en liten klippa i sommras. Det var facktist riktigt mysigt. Puss puss, nu ska jag gå o lägga mej, imorgon är det en ny dag!

only hope

Vackert! Om ni inte sett a walk to remember, gör det! Den är jättefin, och väldigt sorglig. Jag grät så det ran ned på halsen när jag såg den. Låt från filmen;


ord?

you sing to me over and over and over again

Hejsan! jag har provat en jacka på h&m. Den är finfin. Fickor fram, dubbelknäppning. Känner mej sjukt trött på pluggande av naturvetenskap. prov imorn då. Wish me luck! ; )


just dance, gonna be okey


måndagsblomma


Ska strax dra iväg till skolan, efter plugget DANS! Wie! Tar nog en kort sväng på stan där emellan. Hugs!

photoshop



Jag börjar som smått lära mej. Glad.

the curly hair


 
















Japp, så här ser det ut, nu efter kin sista shamponering. Så spännande att se om        det förändras! : D 

Jag har äntlige blivit klar med labbrapporten om celler, gskrev det sista i reklamerna  i Gossip girl. Spännande med Nate och Vanessa där btw. Tror jag ska se I, robot snart kl.21 har sett den en gång redan men den var bra. Är galet sugen på glass just  nu. Blir alltid det när jag har ont i halsen, den är ju så mjuk och liksom extra god då      jue! Trevlig kväll!

lockig?

Jag har bestämt mej för att pröva balsammetoden. Idag var min sista dag med schampoo! (Ska visa bilder och så sen.)

Läste om den den på lockig.se. Vacker utan schampoo kallas den också. Det går ut på att sluta använda schampoo och istället tvätta håret med balsam. Balsam är nämligen också rengörande.
Men man måste se upp med ämnena som är i, annars funker det inte. Ämnena som man ska undvika är typ sulfater, silikoner, mineraloljor, alkoholer och proteiner.
Man masserar balsam i hårbotten och sedan tar man i ett mer återfuktande balsam/inpackning i längderna. Men innan man börjar med balsam metoden måste man tvätta håret en sista gång för att få bort alla rester av styling produkter och silikoner.
 Efter att man tvättat håret med balsam ska man ta i gele eller mousse (som inte innehåller några dåliga ämnen) och helst låta håret självtorka utan att ta i det.
Visst låter det lite krångligt men jag tror det är värt det. Jag har spanat in bilder på forumet där och alla får jättefina lockar! Jag vill också ha så fina lockar. Klart värt att ge sex dagar, menar kolla Martina, bara;




sunday morning



Nu är det dags att plugga natur, ekologi + universum + liv (cellen). Provet är på tisdag. Jag har vart uppe ända sen kl.9! Mamma har blivit firad av typ halva släkten, det var äpplekaka, björnbärsmuffins, chokladbollar och sist blåbärstårta (köpt sådan).

J

Pratade nyss med J i telefon, hon är min solståle. :´ D Piggade upp mitt lite sura och dåliga humör efter min dressyrbesvikelse. Hoppas kosa styr mej hem till I imorrn. Ska bli spännande att se hennes nya hus.

Den här bilden är från i somras när vi var i frankrike. Det glömmer jag aldrig. Underbart. Bruna var vi också.


autum









Nu är det HÖST. Varma halsdukar. I like it.  At least a little. (Varför engelska -vet inte.) Jag ska försöka uppdatera med finabilder lite oftare. Puss!

pannkakor med lönnsirap



                                                              pannkaka med lönnsirap

Hej! Jag har vart o tävlat idag igen. Jag är lite besviken på mej själv, jag fick inte alls bra poäng. Så är det ibland och de är bara att bestämma sig att jobba bättre nästa gång. Typ. Men Galinja var bäst, hon är söt hon.
När jag kom hem stekte-och-åt jag pannkakor. Det är himmlagott. Jag åt dem med lönnsirap, marmelad (ingen sylt hemma!), socker och honung. Inte alltihop blandat dock. Mums.
Pankakor känns lite som en lyx hemma hos mej. Det är så gott och i vanliga fall gör mamma alltid plättar, inte samma sak som pannkakor. Det låter kanske lite udda, men jag tycker så. Pannkakor är way much better än plättar.
Senare idag ska jag rida igen, den här gången uteritt med mamma på en häst som heter Tiptop. Kommer troligt vis ta lite bilder på fjölis när jag ändå är ner där (stallet).
Ikväll/senare ska jag ta mej in till J (vet inte hur riktigt än men det känns ju som man fryser till döds på moppen) och så ska jag sussa där. Nice.
Maskeraden va stört kul btw.
Ska försöka hinna med och plugga till naturprovet på tisdag också. Ha en bra daag! : )

excited

Hej! Är nu hemma hos J ! Snart kommer L och I så vi kan göra oss iordning ihop. : D I'm so excited! Det ska komma typ 25 pers på maskeraden. Jag är verkligen peppad nu! Puss på er!

maskerad




Hej! Jag är så trött just nu, simningen är tuff, men kul. man märker inte förrens efteråt hur mycket man ansträngt musklerna. Endel läxor har jag varit tvungen att göra också, så därför har det vart lite dåligt med uppdaterande här på bloggen. men; imorn ska jag på makerad! WOW, och jag ska vara leopard! En dräkt, mamma har sytt den dock för länge sen när hon själv skulle på maskerad. Hon hade faktist leopard dräkten första gången hon träffade pappa (!). Hoppas jag kan ta nån bild så får ni se. Nu måste det sovas för att orka gå upp + vara uppe länge imorn. Hade gött!





simma



Idag ska jag iväg med mina tjejer till stan, vi ska kolla runte lite på stan, äta lunch och simma etferåt. Hoppas på en rolig dag. Jag har träningsvärk i magen av allt skrattande igår, Träningsvärk!!! Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag hoppa in i dushen och göra mej iordning. : ) Ciao

home again

Det var kanon! Shit vad kul! De har gjort så jag fått ett konstant leede på läpparna, ont i käkarna och ont i magen av skratt! Helt galet.




björn

Hej! Nu ska jag strax sätta mej i bilen med mamma och åka iväg till skandiateatern! WOW och imorn är det studiedag! Känns underbart! BJÖRN!

loves shoes


från idag med plattat hår

Jag behöver verkligen ett par nya höst skor. Prova ett par stövlar med klack när jag va på stan sist, och woho, mina ben såg långa ut! : o  : D Jag blev kär. Lite grann. Nu har jag kollat runt lite hos diverse bloggerskor och skohemsidor. Synn att de flest är rätt dyra, stövlar med klack asso. Nu ska jag brush my teeth. Hugs!




JAG SKA SE BJÖRN GUSTAVSSON IMORN!

Yess! Sant! Jag ska så Björn Gustavsson, Måns Möller, Soran Ismail och Özz Nüjen på skandiateatern imorn! WOW det ska bli kul, (får man hoppas!) J, ska selfclear med på Björn och så är det nåra till vi känner. Min mamma ska också gå med nåra av sina kompisar. Bah okej?  Men ialf, jag känner mej som en lyckansost ; D 

   
Annars imorn händer..... inte mycket, ingen sovmorgon. jag ska rita klart mitt portätt på rihanna på bilden. Oj oj, hoppas inspirationen kommer till mej då rå. Puss & Kram!

Björn, björn björn

today it's this




jeans från bikbok, linne (?) fått, tröja esprit, skor från Dinsko                                                       


En dagens outfit! Blått nagellack har jag, men det är svårt att se på bilderna. Puss!

welcome

Godmorgon! Solen skiner och jag är glad! Jag har vaknat på rätt sida idag. Hann platta håret och allting. : DJag diggar tisdagar.




min dans


Gokväll, dansen var super idag. Nu är jag trött i ben'a så jag ska krypa ned i sängen o läsa. Mysigt. Japp, kommer nog uppdatera er mer om mitt nya hår imorrn, med bilder förhoppningsvis. : )

Oh! Vad tycker ni om min nta header? Sweet dreams!






LEONA



Hennes hår. Hennes ansikte. Slog mej precis hur vacker hon är. (Jag är så glad att det är dans imorrn!) : D

oh'boy

Tjena, har precis sett på mord i sinnet. Bra serie tycker jag, och den här gången var det såå nära (visar med 1cm mellan tummen o pekfingret) att Tony dog! Jag borde gå o sova nu men jag känner inte riktigt för det.  : | Jag lär ju va måndagstrött iallafall. Är det inte så, vilken tid man än går o lägger sig en söndag är man ändå trött på måndagen? Beror kanske på att man la sig sent på lördan odå sov längre på söndan = kan inte somna så tidigt på kvällen sen.

Jag måste bara berätta vad jag smskade på när jag satt i soffan förut. Te, med honung i (klart!), marabou digestive och en banan. Det är skitagott att doppa chokladen i teet så det yttersta lagres smälter lite. Det var kanon.

Imorn får vi tillbaka matteprovet vi gjorde i onsdags. Jag vet att jag klantat mej på två uppgifter så det känns sodär, men ey' det var ju första matteprovet på haga. Vi kan skylla på att jag var.... nervös? eller hungrig?

Imorn ska ta en sväng på stan i nån/några timmar och sen ska jag DANSA! Det är verkligen jättekul. Jag älskar det! Just nu är det jazz som gäller till Leona Lewis - Better in time. Det blir vackert. Suck. Now I think it's time to go to bed for me. För när jag blundar och slappnar av känns det som huvet bara vill lägga sig ner på kudden i sängen. Ses!


Leona Lewis - Better in time

when its cold outside



Så här blev färgen!

Japp, så ser jag ut nu. Hösthärlig? Hoppas på det. ; ) Det blev inget fota för mej och J, de va ju så dåligt väder men: Jag har gjort en ny header! Den vart okej-bra men jag ska göra en ny snart - med det nya håret. Det var nog allt jag hade och säga för nu. Puss!


LILY

Hej! Tänkte bara tipsa om LILY's blogg -->(LÄNK). Hon Har massor av roliga tävlingar i sin blogg. Galet mycket grejer att vinna. ; )

Jag förstår inte varför mina länkar inte syns som vanligt folk! Måste va nått fel, får väll redigera i kodmallen eller nått. Aja, det är en länk där oppe ialf. Så ni vet, Hade gött!




its time






Hey! Min söndag har börjat riktigt skönt. Sov till tio - halv elva och gick opp tio i elva. Mm. Det enda som är tråkigt är att det regnar idag, J och jag ska ju fota utomhus... Håller tummarna att det slutat när hon kommer.

Jag blev nöjd med toningen, riktigt fint blev det. Väldigt mörkt men jag tror att lite färg kommer försvinna när jag tvättar det fösta gången. Så har det varit förut för mej. Jag ska lägga opp bilder sen. Promise.

Just nu sitter jag o väntar på att duschen ska bli ledig (vi har bara en!) och lyssnar på John Legend - When its cold outside.



rubrik:

Hej igen! Nu ska jag strax dra till J. Håret ska bara torka o så ska jag klä på mej lite mer...  ( sitter i short och bhn bara) J är också lite fotoflicka. Vi ska styla varran och plåta en massa imorn. De blir kul. Puss!



saying hello





twixie och miranda hälsar, och miranda och stampa hälsar

Tjing! Dags färska bilder! Sweet. Hade tänkt att jobba ihop en ny header idag. Så har det inte blitt för jag måste installera photoshop först (med sebbes hjälp) och vi har liksom inte haft tid samtidigt. Aja, ikväll eller imorrn kanske det blir av. Ciao!

gårdagens




intensivtoning Wella, ögonbrynsskugga och halsduk h&m

Detta inhandlades igår på stan. : ) Nu smäller det, mamma ska hjälpa mej att tona håret! Wie!




is grate





Jupp, Miranda är den som får ställa upp på bild oftast. Tur att hon är så söt. Puss!




samvete

Jag är riktigt sugen på en mineralfondation! Nu har the body shop häng på med en egen sminkserie, Nature's minerals. Priserna ligger på 335kr för fondation och 295 för borsten. Lite mycket för min plånbok kanske...
Jag är inte så jätteinsatt, men läste i SOLO att genom att handla på the body shop kan du påverka miljön och ekonomin i samhället världen över. Nått med nån community trade. Aja, det låter ju bra : )





Maxfactor har också kommit upp med en mineralfondation nu! Visst ser den fin un? Och mycket trevligare pris(ca 145kr).






javisst

Hej! Blev precis tippsad på style om en gratis mascara. Allt man behöver göra är att svara på en enkät om tidningen
 Glamor (innan 16 okt) Skriv adressen och så skickar de en mascara.  LÄNK -> glamour.se







thats what all the people say


taggig?

Jag, nej! Men nu är jag glass sugen(äntligen)! Hoppas inte mam&pap åt upp all bara. Trevlig helg!

Ich, nein! Aber jetzt ich verlange nach eis.

beautiful


galet söt är hon

djup brunett

Hej bloggen!

Jag gillar att göra listor. Här är en på lite grejer jag tänkte fixa med i helgen.
  • ha en riktig slapp morgon
  • tona håret, chokladbrunt ska det bli : D
  • kanske gå lite på stan o kolla på en ny tekopp o en mys-stickad halsduk och tröja
  • kanske simma(träna), om inte springa
  • myskväll med J här imorn
J klippte sig idag! Hon blev sketasnygg. Ett vågat klipp var det. Jag hängde på när hon skulle klippa sig bara för att få sitta i modeklipparnas väntsoffa, snusa in doften av frisör och spana på alla snygga frisyrer som klippte kunder. Riktigt snygga var de. Jag älskar hår!






        två snygga bruna hår : ) Jennifer Love Hewitt och Miranda Kerr



luggar

Läste på GLAMOUR.se  o man blir ju lite sugen på lugg, right? Jag ska ändå toppa mej snart, så en snelugg kanske vore nått o pigga upp mej med? Jag tror det jag.

4 bra anledningar att klippa lugg
  1. Luggen kan göra lika mycket för dig som smink. Luggen får dina ögon att se sexigare ut, ditt ansikte att se kantigare ut och hela dig att se coolare ut.
  2. Luggen förändrar din look, utan att du måste ändra hela din frisyr. Älskar du ditt hår, då är lugg perfekt, eftersom du ändrar frisyr, samtidigt som du kan behålla längden. Ta bara bort längden runt ansiktet, och vips, du är förändrad.
  3. Luggen gör din morgon lättare. Luggen ger dig karaktär, så du behöver inte jobba så hårt för att sätta tounchen. Rufsig, slät eller sned, morgonens utgångsläge bestämmer stylen. Trimma luggen var fjärde eller sjätte vecka, för att den inte ska vilda till sig för mycket.
  4. Den är allsidig. Ta bort luggen för en dag med hjälp av en hårnål.

snygg-söt lugg

to let me


mirran

Hon är ju för söt. Nu har hon och kaninerna (stampa & twixie) gjort sej lite bekanta. Hon hoppa in i deras bur o började undersöka hålen de grävt. Kaninerna blev ju såklart nyfikna o skulle komma o nosa, ja de är rätt coola de,  men då blev miranda lite blyg, vad är det där för typer? Gulligt var det!

en av alla dagar

Hej! Det har verkligen inte varit min dag idag. Igår kväll kände jag mej lite deppig, ni vet trött på läxor o skolan sånt som annars känns helt okej.  När jag väcktes av väckarklocksjäveln imorse ville jag inget hellre än bara ligga kvar i min varma säng. Men jag satte mej upp. En liten ansats till att börja dagen liksom. Där tog det stopp. I 20 minuter. Det tog 20 minuter för mej att övertala mej själv att gå in i duschen. Sen gick det rätt bra. Bara lite jobbigt att packa idrottskläderna på morgonen. Håret hann inte torka innan jag var tvungen att åka med mamma till bussen. I bilen kommer jag på att jag glömt bikinin! Vi skulle ju och bada/simma efter plugget. Fan. Fanns inget att göra åt saken heller. När jag gått av spårvagnen och börjat gå mot omklädningsrummet kommer jag på att jag har mina stövlar, (eller aa höstskor kan vi säga) och glömt gympaskorna hemma. Tvål och deo har jag också glömt. Men nu är jag hemma och myser. Typ, måste plugga svenska och har pluggat tyska. Men men. Coldplay har livat upp mitt pluggande lite, ni har väll hört Viva la vida? Läste kenzas blogg nyss. Igår (?) pluggade hon på wayne's med chokladmuffin och chailatte. Lät så himla gött.
Jag får väll hoppas på imorrn ^^ då ska J klippa sig, KORT! Aarå, hon vågat hon. Puss!



gg



: D snart! På söndag kl.19. I love gossip girl. Det var allt för idag. Godnatt!

skrattar?

Hej! Denna förkortning lärde svenskaläraren oss idag ->  roflmao, vilket betyder: Rolling On the Floor and Laughing My Ass Off : D Fan av nice.

RSS 2.0