23.15

Oh, vad jag känner mej befriad! Jag är rätt glad. Imorn ska jag sova. Sova, sova. Och så ska jag göra frukostpannkaka, och latte med kanel.

Godnatt och kram!

Söndagkväll

Dagen citat från the O.C. "Seth, you should get funnier friends."

...



Är ju så värt att se! Jao! Jag är fast.

We've been on the run

hejsan. det är söndag och jag ska plugga lite svenska i solen snart. det var filmkväll här igår, jag somnade vid halv fem tror jag. det var jättekul, sånt här måste göras om. och linns kladdkaka, med hallon till... mm. den var god, kladdkaka och te mitt i natten är really nice.
idag är jag så där trött-seg-inte-lust, men jag ska ta tag i min svenska bok och läsa den - och anteckna. sen ikväll ska jag mysa till det och läsa solo bland annat.
måndag är lika med halvstudiedag denna veckan som börjar imorn, massa skönt att slite kl.12.

jag är så sugen på att sätta igång att spela gitarr, jag vill, vill, vill.

vi hörs av, kram.

tisdag

Jag har träningsvärk idag!
Jag vill inte gå på svenskan.
Vi har sovmorgon, så jag ska åka iväg till bussen om 18 minuter.
Ha en bra dag!

pusspuss



Hos hanna för två helger sen. Den var en helmysig kväll. Jag hade min röda tunkia på mej. Emma hade kräftor med sig.
Bilderna: Den godaste kanelkakan jag ätit i mitt liv. Agnes, agnes-kladdkaka. Hanna, matlagning, mest sås. Hanna plinkar lite på gitarren nästa morgon.


lost!




vad ska det bli av mej...

..Laleh?(!) Kommer till vårat norrköping, scandiateatern i november! Det är fantastiskt, hon är underbar. Tjejer vi måste skaffa biljetter!

Nu sitter jag på nedervåningen i mitt hus, har tränat afro i åby så jag duschade för inte så länge sen. Jag känner att om jag sitter här och skriver länge i kväll kommer jag få ont i nacke-rygg musklerna. Mina muskler är trötta och vill inte spännas i samma ställning. Jag har en kopp te brevid mej, som jag inte druckit nått ur än, för det är så jädrans varmt när man hällt upp det. Äpple/fläder med honung i - för halsen.

Angående afron: Jag är nu anställd hos kvinnliga gymnastikföreningen i norrköping, kgf. Jag kommer att ta över ett gympa(kondition/styrka)pass på måndagar om 7 veckor. Jobb! Jag kommer få lön! Plus, jag och camilla ska ha ett aerobic/danspass på onsdagar, start om två veckor. Dock kommer det vara i lindö, men där finns en stor sal med speglar (och nytt golv).

Nu ska jag äsa lite bloggar och kanske logga in på msn.

i really like to sing this song


Phantom Planet - Carlifonia (acoustic)


RSS 2.0