linn och kajsa



Det är så skönt med sommarlov! Jag älskar det här vädret och njuter varje minut av det. Idag var jag hos linn, tillsammans med Kajsa - det var inte igår, och vi solade, badade, drack saft och sånt sommrigt. Hade det fint!

tomatmacka

Hej i sommarvärmen!

Just nu ligger jag på en filt på gräsmattan och skriver. Det är sommarlov! Idag har mina planer krashat ihop lite, jag ska rida ut på aramis med mamma i eftermiddag och det tar ju ett tag. Det tänkte inte jag på när jag bestämmde med linn och isa om vi skulle åka till nån sjö och sola o bada. Krock! Hoppas dom vill träffa mej på kvälla iallafall.

Jag borde inte ha datorn här ute... denna, bärbara är rätt ny. Det kommer grejer blåsande och pollen i luften.

JAG har vart duktig idag! Jag har sommarjobbat hemma med att trvätta veranda-staketet med algrent. Och så har jag tvättat mina sängkläder och en rosa tvätt.

Jag har solat de senaste dagarna, mycket. Jag gillar att vara brun. <<<<jag känner mej liksom fräschare och friskare. Det är så skönt att ligga och sola och läsa solo. Eller nu har jag börjat på Pojken som kallades det. Lånade den på bibban igår. Jag vet inte vad jag tycker om den än, men det är hemskt det som hände.

Det kommer ilte moln då och då, men det gör inte så mycket.


stop this train









Det blir mest bilder nu för tin'. Såhär såg det ut när man kom hem först efter skolan. En hungrig katt. Visst har hon blivit vuxen? De syns på ansiktet att hon inte är någon kattunge längre, eller hur?

molnigt

Då var det midsommar! VI ska ha lunch här med några familjer och ikväll drar jag vidare till Veronika. Har min rosa volangklänning och addidas tröjan för det är så kallt.

Jordgubbar
Knäckebröd
Tårta
Färskpotatis
Gräddfil
Köttbullar

syren luktar gott


gräsmattan

     

klick-bilder!

update

* midsommar snart
* jag ska på coldplay i sommar
* jag ska inte på peace & love, fast damn vad kul det vore
* imorn ska jag dansa afro på sats
* Julia L, Sara och jag dansade igår och vi ska träffas och dansa hela sommaren
* ny blommig kjol har inhandlats, hoppas på en bild här snart
* det är SOMMARLOV!

IN NICE WEATHER


LOOKBOOK

Jag har sett på Harry potter 1an med vevve, dom är ju för roliga i den! Ansiktsuttrycken! Det är allt jag säger.

Godnatt, plugget imorn.

IGÅR NÄR JAG KOM HEM EFTER SKOLAN



Eifeltornet piggade upp mej lite igår. Vi har så jobbiga fredagar, vi som går NS-naturhållet. Fast vi slapp fysiken. Yes. Och så fick jag skjus med Juliette.

Ikväll var det tänkt att ha film kväll, men så fick fick både isa och linn ändrade planer. Så kan det gå. Och nu har jag huset för mej själv, mamma och pappa o syster är iväg och grillar. Sebbe är i tyskland just nu. Rock am ring. Är rätt avis på honom,liksom; the killers, mando diao, slipknot, the script, the prodigy... Åh! Shit vad jag vill gå på festivaler! De lär väll hända när jag gått ut gymnasiet eller nått. Böööööö. Lång tid.

Så ikväll ska jag nog ta mej en kopp te och se på en film, och sen se om det hänt nått kul på facebook, läsa lite bloggar kanske. Prata med någon, om det är nån inne, på msn. Yoga? Föst yoga, sen te.

För jag kan ju inte plugga nu!? Det är så dummt, att vi har två prov kvar, och en uppsats är jag nästan klar med. Och vi slutar ju nästa vecka! Galet! My god. Jag kommer börja 2an i höst. Nya ettor på skolan. Det är nästan lite skumt hur det gått så fort. Det här året har gått jättefort. Fortare än alla år på högstadiet.

Jag fyller 17 den 12 augusti. Det är inte så länge kvar. Egentligen, är det snart, eftersom tiden går så fort.
Coldplay 22 augusti, inte länge kvar!
Jag ska sommarjobba fyra veckor. 29-32. Det kommer kanske bli segt.. Jag vet inte. Det får jag se, det kanske blir väldigt,... givande? Jag kanske kan lära mej spela piano, och spela för dem. : )

Jag tyckte det var dags för en uppdatering, så var det gjort.

MORGON I PARIS


TIME



Jag tänkte att jag skule ta en kopp te, sätta mej i soffan o kika om det är nägot på tv. Smak på teét? Kanske svingott, eller rabarber/grädd, jag vet inte.

BONJOUR

Tillbaka i Sverige, jag vill inte! Jag vill bo i frankrike, i paris!

RSS 2.0