FOLKPARKEN



Ska vi göra om detta? Kanske inte nu, när marken är täckt av tre decimeter snö och fingrarna fryser till stela pinnar om man tar av sig vantarna och fotar.
Men i vår! När man kan ha klänning och en jeansjacka igen. Dricka latte och äta baugetter med tomat och ost, körsbär och lyssna på coldplay, på en filt i en park.

HUR SÖTA?


kaniner i stallet

__

jag tvungen att läsa till ett ställe där det inte var läskigt längre. jag gillar inte att sluta mitt i eller precis efter. nu håller vamprysmittan på att spridas i Vällingby. uh så äckligt. och jag ska läsa på bussen imorn.


KREATIVITETEN

Kreativiteten finns där! Jag gjorde nyss en liten modern koreografi. Utan musik. tre åttor. Känns ju skitkul!

FOTOGRAFERA MERA

hejdär. jag hade tänkt lägga upp massa fina bilder från året, men datorn på mitt rum har fått något slags ryck och vill inte vara med. och där är ju bilderna.

jag måste ta tag i det där yrkesrepotaget..

jag hade jobbat rätt länge med en mapp, med mina favorit bilder från hela året : ) lite olika många från varje månad. ibland fotar jag mycket, ibland väldgt mycket, men ibland nästan inget. det var lite tunnt med bilder augusti, september, oktober. det blev en hel del, tilsammans. alla favoriter! men senare kommer dom väll upp här!

FIREFLIES - OWL CITY

Hej. Jag har nu gått i skolan i tre dagar och imorn är kortaste dagen på veckan : ) och sen ska jag hem till julia. (och jag ska ha min grå stickade tröja)

Vi har redan fått massor att göra.. i skolan.

Men jag mår bra, det här ska nog gå fint.

IS IT? NO, JUST A USUAL DAY.



JUST NU

Lyssnar jag på min sommarlåt över alla andra: I was broken med Robert Pattinson.

Har nyss avslutat ett telefonsamtal med Julia, det slutade i stil med: Kör hårt Julia. Med matten. (haha)/halvskratt Hejdå!

Jo, imorn är det dags att gå till skolan igen. Jag tjatar ut mej själv med den tanken. Sluta! Dags att lämna ämnet.

Pappa ska troligtvis (är inte helt säker eftersom jag inte är helt säker på mitt svar) beställa bindningar från boardstore till min burton bräda. Yes! Det är en burton punch 137 om någon är (så) snowboardintresserad. Annars; en halvfin neon/lime/grön färg och rödorgange undersida. Jag har åkt sedan vintern 2006? tror jag. Men jag åker inte så mycket, högst två fjällenresor per vinter. Det är så kul!




JAHOPP

Det är alltså 20 minusgrader idag så mina och mammas planer på att åka skidor blev inställda. Igen.

Idag är det lördag och på måndag börjar skolan igen. Känns inte lika mycket panik som förut, men jag längtar inte. Det gjorde jag förra året, förra jullovet.

Men nyheter i skolan: Jag börjar med miljöpolitik
Jag börjar med fysik B
Jag börjar med kemi B
Nya lärare
Cafeterian ska flytta upp, illa för plånboken, det känner jag på mej
Att skolan börar betyder att dansen börjar snart (februari)
Jag får träffa alla som jag inte träffat på jullovet, det ser jag faktist fram emot
Det var nog allt.

På tal om dans; Jag ska dansa jazz, endast fem veckors kurs. Sedan är jag i valet och kvalet mellan Modernt/fridans, balett och Afrikanskt nybörjare.

Moderna och baletten är på folkuniversitetet. Jazzen och afrikansk på studiefrämjandet. Jag vet att afrikansk dans är jäkligt kul. Det skulle vara något nytt att verkligen dansa afrikanskt, jag har bara gått på träning med afrikansk dans. Sen har vi modernt/fridans, vilket skulle vara väldigt roligt. Det ser jag mer som en utmaning och utvecklande för mej som dansare. Och baletten, det vill jag dansa för att träna min dansmuskler maximalt och tekninken! Teknik får man mycket av balett. Allt handlar om linjerna. Ahh! Så svårt val! Men jag ska iallafall gå på folkuniversitetets gratisvecka och se vilken nivå jag ligger på, både moderna och balett tror jag, så får jag se hur det passar mitt schema.

Får väll se vad som händer idag. Kanske orkar jag skriva om mitt cv eller något annat sånt där jobbigt.


TODAY'S FEELING

Hejhopp! Idag ska jag åka buss in till stan och fika med mina FINT vänner (dansgruppen), sen ska jag köpa en present till Agnes och så ska hem till Agnes lägenhet i haga och äta hembakad pizza och mysa en massa!

Oh, gott nytt åt förresten! Min nyårsafton började väldigt trevligt, men slutade lite i en flopp. Inte som jag tänkt mej, det är inte bra att ha för mycket förväntningar.. Men jag ska showa lite fina bilder senare : )

Nu är det två timmar ungefär tills jag ska knalla till busshållplatsen. Så jag vill inte sitta här vid datorn mer. Nej det vill jag inte.

Men: Jag var på ikea i lördags för sebbe ska flytta till linköping snart! och då köppte jag en lampa och en slags pappershållare/annat i bambu-material. Och vad jag har städat på mitt rum, det blir jättefint, jätteskönt.

Kram!

RSS 2.0