vi har en deal, hanna

jag har pluggat idag, när jag kom hem från hanna
för jag har sovit hos henne, och agnes också
igår var det trevligt hos hanna, grillat och så kräfor, roligt folk, ett roligt spel
och jag gillar verkligen den där stunden innan man somnar
när man sover över hos nån, så liggar man i mörkret och pratar

jag har tappat mitt temporära busskort så nu är jag väldigt glad att jag fick julias i tisdags
jag har 4kr på mitt ungdomskort nu

jag ska inte plugga mer nu, så jag tror jag ska se om sebbe vill kolla på OC
vi har börjat på första säsongen
tillbaka till skolan imorn alltså, hejdå

summernights



Inte riktigt längre. Jag stordissar kyliga mornar, våta skor och regnjackan. Då var det sagt.

Fast en bra grej med hösten är serierna. Såg ni trueblood i onsdags? Tror den serien kommer bli riktigt bra. Det är nog den enda serien jag föjer nowdays. Jag är lite anti dator och tv just nu, det bara känns så. Men lugn, det går över.

flux - bloc party

Hello there. Hela veckan sen stockholm har gått så snabbt, jag hinner inte med. Men: jag har hunnit gå på en prova-på belettlektion! På folkuniversitetet i onsdags. Det var mycket spännande, människor jag inte känner, ny lärare som pratade engelska och så själva baletten. Jag skulle vilja dansa balett. Det är coolt. Men jag blir lite nervös för diagonalerna.

Lyssna på flux med bloc party.

COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY

Jag var så konstant lycklig, när coldplay spelade i stockholm stadion. En konsert, ett band, 15000 människor. Det var helt kolosalt grymt. Hela allt'et! Det är så mycket jag kan berätta, men jag känner att det inte behövs just nu. En grej bara; jag tog några fjärilar som jag ska sätta på min dörr.

Redan när jag vaknade på morgonen hade jag lite overklighetskänsla på allting. Men det är klart det var verklighet! Jag såg Chris Martin, jag sjöng MED honom.

Jag älskar coldplay, och jag älskar konserter!


jag vill åka till frankrike igen


Julia har tagit bilden : )

Från våran paris-dag. Vi satt på en filt i en lite avskild del av folkparken, åt baugetter, körsbär och choklad, drack te och caffelatte.

'thats what friends are for'

Ja! Jag vill jättegärna sätta mej på tåget mot linköping en höst-dag! Fika och titta bland affärerna, och fika lite till.

utebio

00.00 åkte vi från utomhusbion. Filmen var bra men seg.Milk.  En kämparfilm. Nu är läget att jag skulle vilja göra nått kul, men jag ska sova för imorn är det parisdag med tjejerna. Puss!

att skriva brev



Godmorgon, eller nått. Jag har vart vaken ett bra tag, men ändå. Jag lyssnar på Coldplay och drömer mej bort lite.

Jag har skrivit ett brev till min gamlefarmor och tackat för presenten, och berättade lite om min födelsedag.

It is saturday all over again

Fan vad kallt det varit idag! Jag var med mamma och sålde grejer på loppis.

Nu får jag se vart kvällen hamnar. Kan bli i min brors bäddsoffa famför OC, och det är iof inte så illa. Måste ha en varm kopp te nu.

igår



Hej! Igår, torsdag, blev jag firad av släktingar. Min lilla kusin Tage är det jag håller på bilden där uppe.

Och kolla skorna! Dom fick jag av mormor och morfar, ja det var nog mormor som köppte dom. Jag hade skrivit ut en bild och alt till min önskelista. : )

happy birthday to me

Japp, då var man stor flicka (17 år) då. Dagen började med att jag väcktes av familjen som sjöng, jag sov och drömde en dröm som avbröts av konstiga ljud (sång och dörrknarr). Jag drömde att jag jobbade på McDonalds! Det skulle vara ett helgjobb för mej alltså. Ja, så kom familjen med frukost - fil,blåbär.flingor, bröd med ost och tomat och te. Det blev inte så mycket presentöppning i år, jag fick ett presentkort på massage, mamma och pappa hade varit jättefyndiga och gjort en rebus bestående av ett kort med G:n på (massa-ge) och en liten nyckerlingscykel, jag ska få vara med och välja cykeln själv, kommer och bli sått city-aktigt med hyffsat smala däck o ganska tunn tänker jag mej, en snabb en iaf. ^^ Så fick jag presentkort på shopping och fika med bror min och en korg av lill'sis. Hon har bundit den själv (med hjälp av mamma såklart, men ändå!) och så hade hon lagt en lapp i där det stog att jag kunde ha vad jag ville i den. Ibland kan hon vara väldigt söt. Hon sa att det var hon som plockat blåbären till mej också. Sött.

Senare efter en långsam och skön morgon åkte Julia och jag tåg till linköping och levde livet! (det finns folk som jobbar och därmed bara har tid på kvällarna)Ja, eller yrade lite, shoppade lite, flörtade lite, skrattade lite(mycket). Det är så annorlunda att åka tåg mot att åka buss! Det känns som man åker iväg mer, bättre, längre! Det var jag som bara: vi drar iväg nån stans! O så kom Julia på att vi tar tåget till linköping. Det var helmysigt och linköping är en mycket bättre café-stad än norrköping. Affärerna känns nästan bättre de med, men bara nästan. Och det regnade så vi fick springa. Och vi såg en fransman som pratade franska med sin väninna. Han fick mej att smälta... Julia med. Ja o så tog vi tåget tillbaka till stan lagom till en sväng hem till J och dra på oss lite varma kläder. Så drog vi vidare till utebio. Filtar, bar himmel och bra flimmer-film. Flimmer visar bara bra filmer, det tror jag, det känns som dom har smak. Die welle (vågen på tyska) filmen var jättebra men obehaglig i slutet, jo, se den! Absolut en tankeställare. Trevlig kväll! Nu är klockan 02.41så jag är ganska trött. : ) Godnatt!


grillning



Jaa, dessa bilder har jag snott av Hanna. : ) Igårkvälls underhållning.

trädgårdsgatan



Hej. Jag är egentligen lite hungrig, men jag är inte sugen på att äta nått. Det känns som allt man äter på kvällen dirket förvandlas till rent fett.

Jag lyssnar på coldplay och har målat naglarna coctailröda. Strawberry swing.

vågar du?


Så coolt hår! Rebeccas frisyr är grym, men jag skulle aldrig våga klippa mej så själv. Nu vet ni det.
(Rebecca Simonsson )

Btw, funderar på att göra något med mitt hår, det vill aldrig bli långt -verkligen inte, det går inte!- så kanske någon lite kortare frisyr? Eller bara någonting, tona det till en jämnare brun nyans, eller lägga i lite tunna slingor, nu innan skolan börjar vore skönt.

summer



Hello there! Ja hopp, så var sommarjobbet slut (slutade i fredags) har jobbat på Apelgården i sandbyhov i fyra veckor. Det har varit ganska lärorikt, men rätt så långrandigt om man säger så. Men personalen vill ha tillbaka mej o tyckte att jag skulle ringa i vinter och ansöka om jobb nästa sommar, då som riktig vikarie (!) fast jag inte har den utbildningen, det är intresset och personlighet det handlar mycket om, tyckte dom. Det ska jag absolut göra, ringa alltså.

Jag är ganska stolt. Jag har jobbat i fyra veckor, varit aktiv och tagit initsiativ och cyklat till jobbet varje dag (utom två..) Yes! Det känns så jäkl bra att ha jobbat! Mitt första riktiga jobb, med lönen som kommer på banken i augusti och september.

Jag har jobbat hemma lite i sommar ochså, klippy gräs, rensat ogräs o sånna hem-grejer. Ja, eller lite och lite, jag räknade ihop timmarna idag, det blev 18,5 timmar. 18! Det blir lite pengar där med. : )
(hehe)

Jag har inte kommit på nått riktigt gött att unna mej själv för pengarna. Kamera? Kanske. Laptop? Nja, jag behöver knappast en. Mobil? Har ju en fungerande. Nått kul vill jag köpa till mej själv!

frukost



Åh, det sämsta med att jobba och gå upp på morgonen är att frukosten blir stressig, jag är sån som vill sitta och äta frukost länge. Och gärna mycket. Man tar en macka till att börja med, och sen kanske en till. Och en skål med fil och müsli, mm, med blåbär i! Och så dricka te eller varm choklad. Juice är gott ibland, speciellt med fruktkött i. Och så en av mina nyttiga frukost-blåbärsmuffins. Frukost är så mysigt tycker jag, eller det beror ju på. Om det är ledig-frukost eller jobb/skola-frukost. Ja, helst ska det gå långsamt, ta sin tid liksom.

Min frulle här på bilden är från en sommarmorgon. Utomhus och sol. Uch på att gå upp och äta frukost på en kvart.

Pannkakor till frukost är hotelfrukost, och jag hoppas nån gör det till mej på födelsedan (onsdag nästa vecka (:o)). Men jag tänker inte be om det rakt ut, näe det vill jag inte. Mango och annanas vore ju gott. Eller jordgubbar, hallon, blåbär! Mums!  Ja nu måste jag snart krypa till sängs, jobbtime imorn, cykel in blir det. Natts!

pannkakstårtan och linn






Hej där! Så här såg det ut när linn blev kidnappad. Bild 1: Tårtan Bild 2: Linn

inspiration


makes me turned up

Jag måste få det här ur mej: Vi ska på COLDPLAY i stockholm den 22 augusti. Omg.

Vi ska boka tågbiljetter nu ikväll.

RSS 2.0