YOURE LIFE'S A SONG, SO SING ALONG


INSPERATION FRÅN AMANDA BERG

Jag vill ha blommiga kjolar, bara ben och strandrufsigt hår.

Blommigt, randigt och fräkningt


OH HAPPY DAY



En bra dag idag! Jag hade på mej mina egenfixade jeans, jag har lagat dem (hål i baken), sytt in dem nedtill och slitit, d.v.s. sandpapprat lite på knän mm. Gansa nya skor har jag också, sommriga!

Tillbaka till dagen. Jag och gänget gick till Mc, eller donken vad man nu vill säga, & fikade efter plugget. Jag tog en riktigt big chokladmuffin och en kaffe, Julia chickenwrap och paj - blåbär/vanilj, Linn McFlurry m. smarties och en latte. Det var mys vid ett utebord med solen i ansiktet.

Men nu har jag struntat i läxorna, eller just det, vi har inga!
(Lite att läsa i kemin men det räknas inte)

CHARIOT

Hej bloggen.
Jag lyssnar på Gavin DeGraws, därav rubriken. Men just nu lyssnar jag på låten Jealous Guy.

Jag vill äta wasa solruta till frukost, har en liten brochyr här på mitt skrivbord som ska inspirera mej. Dags att vakna! Och det gör den. Jag måste bara se till att nån köper solruta-knäckebröd. Synn, pappa handlade just idag, för att dom ska gräva upp våran väg nästa vecka. Hela jävla grusvägen. Jag får väll starta dagen på något annat sätt då. Jag brukar föredra fil med mycket müsli, te och en eller två mackor. Jag brukar klara mej rätt bra på den frukosten. Jag klarar mej rätt bra ofta.
Eller? Jo, det gör jag. Sån är jag.

Det är mycket roligare att vara glad än att vara sur, att vara pigg än att vara trött, att vara framåt än att vara bakåt. Det gäller att tänka i positiva banor. Men man måste få vara arg, ledsen, irriterad och sur ibland. Ibland får man vara den där sämre verisionen av sig själv.
Jag är så klumpig ibland. Både fysiskt och psykiskt. Men sån är jag, och jag kan annat också. Fast jag skulle vilja mer, men man hinner inte allt. Det går inte, så är det bara.

Godnatt.

GET BURNED


 Foto: jag

MORGON UTANFÖR MITT FÖNSTER







WILL FIND ME

Det är mycket som har hänt och gjorts.
Jag rekomenderar starkt kulglassen på Lindahls i spiralen. Smakerna kokos, american dream och choklad.

 Idag var en underbart skön dag. Linn och Julia var här förut, men dom har dratt hem nu. Jag hade på mej rosa pyjamas-shorts för det var så varmt.

Dansen var kul. Vi ska ha på oss klänningar i oika färger som virvlar när man sunrrar. Jag ska ha min (gamla) blåa. Det ska bli fantastiskt.

EN ANNAN DAG



Hejsan. Bilderna är från en dag förra veckan. Idag har det vart lite snurrigt, men nu ska jag sova.
Godnatt!

TILLBAKA I NORRKÖPING

Det har varit så skönt! Sol, mer sol, lite moln och snowboarden. Och en riktig workout har jag fått! Benträning ca sex timmar per dag, tror jag. Och träningsvärk i tummarna och händerna har jag fått (!) av att knäppa bindningarna mellan alla åk. Men bara lite, träningsvärk alltså. Mm, vad mycket god mat jag ätit också. Allt blir mycket godare när man är slutkörd efter en dag i backen. Sista dagen, söndag, åkte vi fram till halv ett och sedan åt vi buffé på Lindvallens världhus, det var grymt gott. Det var lite sorgligt att åka hem igen, till alla funderingar och måste-göra grejer. Skulle lungt kunnat stanna längre. Och blivit ännu brunare. : )
I bilen hem så jag, Julia och Greta på Så som i himmelen, den är bra.
- Hur gammal kan en fågel bli?

Men ta en titt på bilderna. Soligt som sagt. Puss!


LIE TO ME

Jag åker till fjällen imorn! Fjällen med Julia! Ända tills på söndag! Yes, jag har packat nästan allt, utom nessesären. Det tog sin tid att packa för mej. Ikväll såg jag på Lie to me, jag gillar den serien skarpt. De är så coola, som kan se på nån när de ljuger. Fast det funker tydligen inte om man tagit lugnandemedel, lärde jag mej idag.

Snowboard, snö, solsken och varmchoklad är väll huvudskerna jag kommer tänka på kommande dagar! Ciao!

MY SMILE IS BIG




Mars-jeans
April-tunika
Älskade armband


Jag är bra! Jag har jobbat med historian och nu har jag även packat lite.
Efter skolan tog jag mej tid att fota lite. Jag har ridit, hoppat med en härlig häst som heter Nirvana.
Nu måste jag stryka tröjan jag ska ha imorn, för den är jätteskrynkling!
Puss

SUMMERCAT



Lite, enligt mej, tuffa bilder på Mirran. + låttipps; Billie the vision and the dancers - summercat lyssna på den!

SUNNY

Tjaobella! Idag kunde man konstatera: Jag har blivit brun i påsk. Och fått massa fräknar. Nästan som om det var tidig sommar! Vad glad jag är!

Träffade Linnie och Agnes på stan idag. Sen mötte vi Julia och åkte till Skärblacka med bussen, 481 om nån undrar. Där kollade vi på Cattis påskmusikal. Och den var kanon! Carro, Lina och Oskar var där också. Härlig överaskning. Jag gillar verkligen musikaler som underhållning.

Nu ska jag måla nagelack på mina fringernaglar, härligt cerisrosa. Som blommarna vi gav till Cattis idag. Ses i skolan imorn tjejer!

PICS FROM PÅSK











Dags att gå och lägga sig. Godnatt!

BUT ITS OVER

Fortfarande I was broken.
Det jag tänkte säga var att min dag har hackat sig fram. Verkligen. Morgonen var som vanligt. Sen kom farmor och farfar, tiden gick rätt sakta, vi fikade och satt och pratade allihopa. Sen när de åkt hem satt jag och sebbe på alatnen och pluggade hisoria, han hjälpte mej en massa o va skitjobbig med alla frågor. Då gick fyra timmar som ett svosh! Sen vart jag trött och fick lite ont i magen o såg på gossip girl. Sen tog jag tag i mitt liv och ringde lite hit o dit och smsade. Så betsämde jag att jag skulle plugga vidare - skriva in det nya i word. Då försvann två timmar. Svosh! Och nu går tiden som vanligt igen.

Fast jag har varit jättetöntig och nördat en viss blogg. Jag antar att jag försöker lära mej nånting av det...

Justedet! Jag har börjat på en packalista. Jag ska till fjällen med Julha tordag till söndag nästa vecka. Lyckost mej. Jag ska bli brun, tränad och klar i huvudet.

I WAS BROKEN - ROBERT PATTINSON



Lyssnas på just nu (rubriken). För övrigt är farmor och farfar här på besök. Lämnade dem att spela spel med Vevven en stund. Farfar har instalerat ett bildredigeringsprogram till mej, och jag har redigerat bilden här ovan lite granna. Snygg ram huh? Tack frafar!

BRIGHT EYES



Mm, här sitter jag, tio i sju på morgonen, i morgonrock och med en kopp blåbärste med honung och mjölk i.

Min tisdag, onsdag och torsdag har varit väldigt händelsefulla. Knappt man hinner med. Nu ska jag surfa runt lite innan jag ska käka frukost och åka till Nora med familjen. Glad påsk.

FLER DANSBILDER






Jag älskar att dansa!
Det är ett faktum.
Jag vill aldrig sluta.
Jag vill så mycket mer.
Jäklar!



Btw är det Sebbe som fotat mej.


SPRINGFEELINGS


I HAVE TO GO


miranda

Hej, jag har suttit i solen i ca 5-6 timmar idag. Fräknar, check! Början till en chokladbrun Jenni, check! Pluggat lite, läst lite och lyssnat på musik mycket. Nu vill lillsyrran se på film med mej. Madagaskar är skön!

You are sweet!

NIGHTTIME

Jag sitter uppe och lyssnar på håkan hellström. Jag ska ju inte upp till något imorn. Inte alls. Imorn ska jag vara hemma. Plugga lite. Vara "barnvakt" på lillsyrran. Veronica är ju åtta år, känns inte så mycket barnvakt då. Men jag måste ju laga mat åt oss, det räknas.

Jag är inne på lunarstorm just nu. Det är jag inte ofta. Av någon anledning känner jag inte för att ta bort den. Det är lite kul att kolla på sina gamla bilder och töntiga gästboksinlägg. Eller bloggen! OMG vad pinsam den är egentligen. Jag gillade verkligen lunar när jag först "upptäckte" det. Trixade med presentationen och allt. Jag kan ju lite html. Fast först hade jag ju kamrat (kamrat.com). Det är nästan ännu fjolligare än lunar. Där va man ännu mer annonym och så skrev jag lite med okända killar jag tyckte var söta. Men jag avslöjade aldrig nånting. Gud. Fy vad läskigt sånt är, vuxna som tar kontakt med yngre på internet. Man ska inte lite på främligar för mycket. Nu låter jag som rödluvans mamma.

Ja, har man inget att göra så här en söndagsnatt kan man ju skratt åt sitt gamla jag på lunar. Eller nått.



svar till anonym: Tack för kommentaren! Det var roligt att höra. Det är alltid roligt med kommentarer.

MODERN DANS ÄGER

Denna låt dansar jag till nu. Mmm vad kul det är!


EN GITARR

Jag var hos Hanna idag. Vi; Agnes, Kattis, Hanna och Julia hade stor fika. Frossade på muffins, chklad/fudge och choklad/hallon, äpplekaka, daimtårta, scones med olika marmelader, ost eller lemoncurd och te.

Hanna har en trummpinne från the Hives hängandes från taket i sitt rum.


DANS SOMMAR



Också från i sommras. Nu är det bror som fotat mej. Dansar!

Jag ska dansa två gånger imorn btw. Föst på "tränings"-dans på SATS och sedan till min vanliga, koreografi-modernt-jass-dans. Och teknik tränar vi förstås. Det ärriktigt kul faktist, tekninken. Man måste känka på fötterna, knäna, armarna, händerna, sträcka eller böja och ja massor! Jag kan hela tiden bli bättre, bara jag tränar, det vet jag. Mm det ska bli en kul dag imorn.
Fast jag har inte bokat SATSdansen än. De stängde kl.19. Ajaj. Men jag ska ringa Juliette om ett nummer man kan smsa till. Då löser det sig nog. Dansa på!

NIKON



Sommar 2008 är alltihop ifrån. Jag tröttnar aldrig på att fota blommor. Jösses vad man längtar till sommaren nu.

Sola och bada, ligga på en handduk och soltorka bara för att bada igen närman blivit så varm att man inte står ut en minut till. Äta vattenmelon. Ligga på en filt och läsa gamlamodetidningar. Doften av solkräm och aftersun. Kulgalss med topping.  Ohh....

BESLUTSÅNGEST?

dagens ordspråk:

SOMETIMES YOU HAVE TO ASK YOURSELF, IF THE JUICE IS WORTH THE SQUEEZE

TACK FÖR SOLEN IDAG



Två morgonbilder och två eftermiddag.

Så underbart fint väder det var idag. Helt klart vår idag. Det är lite knäppt hur mycket det påverkar mina känslor och mitt humör. Toppenväder =>  toppendag =>  tummen upp. Hoppas ni haft det lika bra.

RSS 2.0