MONDAY TOMORROW YOU SEE



Syns det, att de ska vara filmkorniga?

Oh jag har inte bestämmt mej än! Jag vill så gärna åka till fjällen. Det är 30cm nysnö där oppe nu. men: vi har naturprov tisdagen efter...

CONDITIONER BY LUSH

Detta balsam önskar jag mej i julklapp. Det är helt okej enligt balsammetoden, och så verkar det så himla härligt! Veganese:

Balsam för alla hårtyper (och veganer!) Veganese är ett effektivt balsam för alla hårtyper utan animaliska produkter. Att få håret att glänsa är lätt; det fixar färsk organisk citronjuice och rosmarinavkok. Inte heller hårbotten är svår att tillfredställa med lavendel och benzoinolja. Nej, svårigheten ligger i att hitta något som gör håret mjukt och följsamt utan att använda animaliska ingredienser. Men, herre Jesus, vi lyckades till slut och vi tror att du kommer gilla det!



SNOWBOARD



Nej, det är inte jag på bilden. Men jag längtar så efter att få åka! Jag funderar och funderar, pap o två till ska åka på torsdag till söndag, nästa weekend. Om jag ska med då, måste jag betala liftkort och så själv, eftersom jag ska få åka till fjällen två gånger till den här vintern. Det vore hila kul, och det är väsrta träningen. Och jag missar svenska-redovisning, skönt! Mm, men så vill jag ju ha de där skorna jag såg idag, och ett par skor jag kan ha till lite softare käder, och en vinterjacka har jag inte köppt än, men min höstkappa är ganska varm.

Jag tror det lutar mest för att åka. Bra va!? :D

MORE NATURE













från 08 21 11


PEPPARKAKOR

Hejdär! Jag har varit usel på att uppdatera den här veckan, men jag har haft mycket att göra. Och jag har grejer att ta tag i framför mej. Skolarbete, kära vänner. Prov, redovisningar, skrivgrejer.

Idag blir det iallafall helmysigt. Vi ska baka pepparkakor! Här hemma, lyssna på julmusik ska vi göra också. Jag gillar förra årets juldänga. All I want for Christmas, med Agnes och Måns. Den är ju fin, visst!
Men vad vill jag ha i julklapp då? Jag har ju en, inte så detaljerad dock, lista lite längre ned här. Återkommer! Puss!

TJUGOFJÄRDE

En månad kvar till julafton! Wow! Härligt! Idag, innan dansen var jag ett tag med den här människan(på bild). Vi skrattar ihop. Och funderar över saker. Vi ses imorn!



JENNI TECKNAR



Hey! Ny kategori, här. Kan ni gissa vem detta ska föreställa?
Dansen gick bra, det va så kul. Jag älskar det verkligen. Wow. Nu väntar gossip girl och sedan plugga....Känns som det kommer bli en del sådant den här veckan. Blir matte ikväll btw. Hade!

DO I LOOK LIKE




Here it is, japp, så här blev det. Men imorn ska vi tona inn blått i det svarta (som om det syns på de här bilderna men ändå) och så ska vi ha på båda ögonen. Selfcear. Tycker att effekterna blev ganska coola. Jag är nervös!

TOMORROW'S THE BIG DAY

Jaaoo! Nämligen MIN DANSUPPVISNING! Jag ska be mamma att fota, men vi får se hur det blir, men någon bild ska jag visa ialf. Ska testa sminkningen om ett tag. Hade gött!


WORKING ON IT

Varje år, en önskelista till jul:

  • Systemkamera, åhhh......
  • med tillbehör?
  • Framkallning, ramar till
Det där var drömmen, här en lite mer verklighetstrogen
  • Dyrt balsam? från ex. TIGI, Redken
  • Halsduk och vantar, mössa
  • Mysigaste tofflorna
  • Ngn härlig ansikts kräm + ansiktsvatten + rengöring
  • Parfym (ska kollas upp)
  • Kjol från cubus

Jag tänker mej vardagslyx... det är välla bra? Mm det gillar jag. detta var allt för nu, kommer att uppdateras.

HÖSTENS FÄRG MED INSLAG AV FROST


TWILIGHT

Åh, vad bra den var! Mycket bättre än väntat. Det var mycket som var helt annorlunda mot boken med det visste jag innan, så är det ju alltid. Hela biosalongen var fylld med Stepehie Meyer-fans kändes det som. Och ibland blev det att (typ) hela salongen bara åhh,.... eller mm.....  på samma ställe! När filmen var slut gick alla ut med västa leedet och bara log mot varandra. Kul var det.

Ja, jag får se vad det blir av min dag idag, men nu måste jag fortsätta plugga. Jag ska skriva ett repotage om Kenny Bräck, ni vet racerföraren om nästan dog i en olycka men gjorde comeback två år senare. See u!

Den vänstra är den som är officiell på sf men jag gillar den hägra bättre....



When you can live forever, what do you live for?

The forbidden fruit tastes the sweetest.

DECENT COLD




YOURE HOT AND YOURE COLD, YOURE YES THEN YOURE NO

Har ni hört Kate Perry's Hot N' Cold? Har ni sett musikvideon? Kolla in den här, killen är ju hur söt som helst. Tycker jag iallafall.

Idag har jag pluggat, vilket varit ovanligt segt. Känns som det är något fel på mej, min energi försvinner lika snabbt som jag borstar tänderna. Men nu, kära vänner väntar ledigheten! Studiedag imorn fredag, helg. Imorn ska jag hem till linn och plugga (igen, jippi) och sen ska vi på bio, jippie på riktigt! Nu måste kila, tänkte se lite på tv innan jag somnar. Om jag la mej i sängen skulle jag nog kunna somna nu. Shit asso.
Hugs!


LAUGHING



Trippel Jennifer, foton tagna av julia.

ÄR JAG GLAD ELLER VAD?

Detta är min vecka:

måndag: slutar tidigt, fika med tjejerna, dans

tisdag: rida

onsdag: Johan GLANS!

torsdag: dancing queen i hörsalen

fredag: twilight på bio!

lördag: ?

söndag: DANSUPPVISNING!

MY SWEET SLEEPY






Det är mirran de, hon är go' älskar att mysa i knät.

JENNI I PARKEN



Mina favoritbilder som Julia tagit på mej. Jag har redigerat dem lite grand bara.

JUST TAKE ME HOME



Hejsan, godmorgon förresten. De här bilderna är från i sommras, lite bortglömda. Nu ska jag hoppe in i duschen. Ha en bra dag!


UNDER JULGRANEN?

Jag längtar just nu till jul. Det är så mysigt med verma mössor, vantar, glögg med russin och mandlar, pepparkakor. Julafton. Den här klänningen vill jag ha på mej då.


 

HALLON FROST





Låter ju som ett namn på ett te, inte sant? Hallon frost.

HUTTRAR

Jag blev sjuk igår. Hoppas jag mår bättre imorn.. Det är skapligt jobbigt att få bultande huvudvärk varje gång man reser sig. Ingen matlust har jag heller, har druckit tre koppar te. Den enda fysiska aktivitet jag gjort idag är att rör mej mellan rum i huset (undviker helst trappan så jag har hållt mej nere ganska mycket) och gått till brevlådan för att hämta posten. Det kändes, ärligt mycket jobbigare än det borde. Så, hoppas andra haft en bättre dag än jag, see u!

HÄRLIGASTE PÅ LÄNGE





Jag känner mej som en dansprinsessa i den. Hugs!

LEENDE RÖDA LÄPPAR



Bilder från igår, på J , eller nu måste jag nog säga Julia! Visst är hon vacker.

FARS DAG



Hej! Idag är det fars dag. Jag har bakat kladdkaka åt min pappa som familjen ska mysa med sen. Ovanför här är en bild J tog på  mej igår. Vi hade roligt. Det kanske man ser? Mera bilder kommer senare.

DUBBLE J

Heej! : D Snart ska jag sticka till stan o träffa J , vi ska fota. Vackra foton med söta kappor och mysiga halsdukar, höstmulet väder och gamla stadshus.


VAD JAG BEHÖVER



Den är riktigt suktande, visst? Tror jag ska övertala mamma att hon behöver just en coconut body butter, snarast.

The Body Shops beskrivning: Skönt fuktighetsbevarande och mjukgörande med en underbar doft av kokos. 165kr.

ONE MOOSE TWO MOOSE



Japp, bilderna är tagna hemma i min skog, inte alls långt från vårat hus. Jag vågade gå väldigt nära,... (Uhm, det syns inte alls hur mycket jag zoomat?)

SYSTER & JAG GICK UT I FROSTEN








OUTFIT



(clothing on wednsday)
Spegel, spegel...

Idag hae det vartit en toppendag, helt tip-top. Sovmorgon och kunde åka med mamma till bussen. Jag hade t.o.m tid över på morgonen så jag läste lite. Väldigt avslappnande. På tal om avslappnande gjorde jag ett väldigt harmoniskt och lugnt collage på bilden igår. Back to my day; Första lektionen var idrott, handboll körde vi. (Så jag var halvt ombytt redan på morgonen, förklarar varför jag fick så mycket tid på morgonen...) Det var rätt skojj, jag är ju ingen superstar när det gäller bollar men jag tycker jag skötte mitt jobb. Efter den lektionen var det engelska. Facktiskt  roligt, men min lärare gör så att det suger. Så det är tur att jag har er, J & L! När ungefär halva lektionen gått skulle vi ha info. om val vi ska göra angående om man vill läsa mer åt natur eller samhäll hållet, eller en blandning om det lutar så. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska läsa, välja. Shiiit! Vet ju inte vad jag vill "bli" så det är skit klurigt.  Lunchen bestod av soppa och mackor med färskost, tjockt lager. J och jag tog spårvagnen till centralbadet. Vi simmade i övwer en halvtimme! (två-tre min.) Vi hade skojj. efter simmandet och bastandet köpte vi glagg och gick glada hemmåt. (Jag, inte ett ont anande om att jag skulle bli tvungen att springa 500m (?) till bussen för att hinna med) Haft en bra dag, någon? Hugs!

NORA




Det här är min lillkusin Nora. Hon är väldigt söt. Så jag passade på att knäppa några bilder på 'na när hon var på här på kalas, Vevve som grattades för hon fyllt åtta. See u!

MINA KANINER




SEPIA



Uppdatering: Lockigare hår? Jag tror det, lite grand. Känns skönt att veta att man är snäll mot håret. För er som inte vet kör jag på balsam metoden på mitt hår. Alla som har lockigt/självfall/vågigt hår, kolla in lockig.se säger jag bara. Mycket intressant sida. Puss!

YESTERDAYS







Japp såhär såg jag ut igår, Jeans Dr denim, tisha+linne H&M, väst Veromoda och blandade armband.

FRÅN SÖNDAGEN




 fika hos Oskar



jag på vägen hem, cyklade serröh!


SATC



Ska cykla senare idag, nu: vänta i soffan med sex and the city filmen.

ONCE AGAIN


bild lånad från veckorvyn.com

Snyggt och avslappnat. Tror dock att bara ben är liiite kyligt denna årstid. Ebba skriver i sin blogg att man borde kunna fynda en liknande kavaj second hand. Inte här i norrköping, tror jag. Men kavaj är ju synggt asso.  Puss!

DIFFERENT


sova

nu ska jag också sova snart

KOLLA UPP PÅ STJÄRNORNA


GE MEJ

 Jag är sugen på en kavaj. Det är tufft. Den här är från monki.




FÖSTA NOV.

Hejhej! Har sovit hos en vän, kom hem o fotade älgar, hjälpt mamma baka till kalas imornbitti (Vevve blir grattad), degat i soffan (kollade bla. på snowboard åkning - halfpipe, grymt!), kelat med kattan och tagit ett bad. Alltihopa idag, 1:a november. Chill out!

RSS 2.0