IT WILL DEPEND



Jag ser ju glad för ingenting-glad ut. och jag är glad för min nya kavaj.

ALICE IN WONDERLAND

sågs på bio ikväll. Underbart! Så värt varenda krona, och 3D-brillor är asballa!



Förövrigt allmänt kulturell jenni denna helg. Vågad Sushi-lunch (inte min grej tror jag, men man måste testa!) Gick på Jomeo & Rulia (dansföreställning) i fredagskväll, jättekul! Julia och jag fick njuta och fängslas, blev skrämmda och kittlade på Arbis.

Lördagskvällen spenderades hos Julia Sandgren ute på 'landet' ;) med wook, mycket te och roliga tjejer. Bussen hem var ju speciell, haha. Vi fick ringa och beställa bussen, som sen var en bil för bara oss fyra. När jag kom hem drack jag mer te och såg på fight club. Den filmen fascinerar mej. Nu har jag sett den två gånger.




ONSDAG DEN 3: MARS



Hej, dags att göra kemiläxan. En trevlig vecka, den här. Började bra, fortsatte med intro för prjojekarbete, och idag bjöds det på frukost + sovmorgon. Invigning av cafeterian var det, så en massa folk stod i trapphallen och tuggade på mackor och åt små-yoghurts och drack te eller kaffe. Lyssnade på gitarr och sång. Och så var den en kille från ettan som trollade med vår biträdande rektor.
I morgon är det kort dag, och jag kanske får reda på Foto A kursbetyget. :o Sen: fredag! Då vill jag dansa, hoppas att FINT kan.

Den här spellistan vill jag dela med mej av den är ruskigt bra: They washed away

hejsålänge!

RSS 2.0