love this pic

syster och fjölis

Visst är de söta! Det är min syster det där, Veronica, och fölet som kallas Snowflake har jag för mej. Ett riktigt busfrö ialf.  Tiptop är med på ett hörn också (den prickiga hästen).  Puss & Kram!

HEY

Hejdär! Håller på och pluggar, eller ja... tog en liten paus nu. Känns så jävla skönt med sovmorgon imorrn! Har målat naglarna blå idag också  : ) Nä, nu måste jag plugga vidare. Oh, puh.




fika

Hej! Efter plugget idag ska jag o fika med tjejorna! mm : D



Ska även byta denna mot baseron, som jag hört äe mycket bättre! Ha en bra dag, Puss!

nature colours


måndagsupppiggning

Hej! Haft en ganska hektisk dag. Skola, hem till J, Komunmöte (samhäll, så vi får kompledigt på onsdag, yes!), dans, äta och plugga engelska. Jupp det var min dag. Now I'm going to hit the bed, : ) Godnatt!

styling




Nytt i garderoben! Vit tshirt med spets och knappar. Den grå stickade är en polo, hade på mej den idag, helmysig! : D

29 09 08

Har du höstdepression?
  Jag läste detta på expressen.se.

Dessa symtom är vanliga vid årstidsbunden depression, SAD.
* Du är nedstämd och håglös.
* Du tappar intresset för sådant du normalt tycker om.

* Du sover mer men är ändå trött.
* Du har starkt sug efter kolhydrater
som godis och choklad.
* Du har svårt att koncentrera dig.
* Du drar dig undan och är mindre
  social.
* Symtomen påverkar dig i ditt arbete eller i ditt sociala liv.
* Du får dessa symtom vid samma tidpunkt varje år.


dontgetit


 klorna                                             

Hur tänkte jag? Just nu vill jag bara lägga mej i soffan och bara ligga där tills det blir mörkt. Nää, det är inte min dag idag. Jag lyssnar på Anna Bergendahl (från idol vet ni) om och om igen, btw. Hon är bäst.

Hey!
Shut up.
Dont lie to me.
Hey!
Mister, how do you do.
Oh pardon me I thought I knew you.
Would you stand back baby cause I want to get a better look.
The big man who couldnt handle the little bit of love you took.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you dont love me, why dont you let me go?
Have a heart, please, oh dont you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.

Oh darling, I love you so.
I told you yes, and then you told me no.
Baby, how can you say
You should be free and I should pay and pay
And you talk and talk about you and what you need
But sooner or later your love is gonna make me bleed.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you dont love me, why dont you let me go?
Have a heart, please, oh dont you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.
Oh, oh.

Talk on, talk on, but love is what you need.
And sooner or later that love is gonna make you bleed.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you dont love me, why dont you let me go?
Have a heart, please, oh dont you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart.
But dont you run away baby.

Have a heart                                                                                                                                 

två:a



Hej! Jag kom tvåa. Bara ett poäng ifrån ettan. Det är sjukt irriterande, men jag är faktiskt nöjd. Var runt o flummade på stan med J på eftermiddan. Det var väldigt kul.Hittade en del kläder också, trevligt. Men jag hann inte köpa en ny halsduk... Puss!

nervous




miranda i höstsolen

Hej där! Aa jag är nervös. Jag ska tävla imorrn. IMORGON! Shit asso. Hoppas verkligen jag inte gör bort mej o glömmer programmet eller nått. Dressyr är det det handlar om. Ridning alltså. Men det är bara en liten klubbtävling, så jag behöver inte oroa mej. Jag tävlar inte så ofta förstår ni. Nästan aldrig. Och upp i ottan ska jag. Kl.9 ska man vara där. Inte mycket lördags sovmorgon för mej. Men det är ju kul också. Spanned! (tyska) Hoppas ni haft en bra fredag. : ) Puss!

vardethöst

riktigt skön höstsol efter plugget



härlig torsdagseftermiddag


Hej! Ron Pope är galet bra. Lyssna på a drop in the ocean! Hur fin som helst. Jag har lyssnat den på hudragånger snart. : )

have a heart









Godmorron! Fick lite tid över nu på morrnen. Pluggade till engelskaprovet vi ska ha idag alldeles nyss. Jag såg på Idol igår och jag måste bara säga att Anna är helt fantastisk. Vilken röst! Anna som sjöng have a heart. Puss!

tjugoandre september









sunny day

miranda

Hej! Sådär pigg har jag inte varit idag. Men jag har ialf fått lite sol på näsan. : D Hemma hos J. Nu ska jag njuta av lite glass i soffan. Puss!                                                    


hittat rätt?


från Lindex

På jakt. Kännde egentligen att jag vill ha en brun. Rosetter är ju sött. Jag gillar sött. Och väskor. Har oftast svårt o hitta en väska jag blir riktigt, riktigt nöjd med. Men denna gillar jag. Ska bara känna på den också. In real life liksom ; ). Hamnade på Lindex hemsida tack vare Englas showroom, hon bloggade om söta mössar från just lindex. Även dom med rosetter! Nu ska jag till J o bada! Tschüs! 

das ist eine Katze

miranda

Hej! Den godingen hoppa opp i mitt knä när jag käka frukost imorse och sen när jag kom hem efter skolan o va tvungen att ta lite mellanmål. Hon är söt hon.  Kelig idag altså. Hon upptäckte att yoghurt kan smaka rätt gott. Rackarns.  Natti!

norrköping city

 
Lush, schampoo

Lush ska öppna i stan! Jag och J såg det när vi prommenerade runt lite bland affärerna igår. Lush! Det ska ligga där clas ohlsson låg förut. Fan va nice! Jag tycker Lush har stört coola förpackningar, och så är de emot djurförsök. : ) Tummen upp. Fyta toasts. : D Puss på er!

larvigt söt










Oh yeah! Vi spelade rugby i skolan idag, det va askul! Bli blöt och lerig, tacklad och omkullvält. : D Är trött i kroppen nu. Jag skulle helst vilja sitta kvar här framför datorn hela kvällen, men istället ska jag på infomöte i skolan. Känns trist. Men som J brukar säga (eller, hon började nog med det idag) -att bet blir bara så tråkigt som man gör det till. Aja, hoppas jag inte dör av tråkig-och-längta-hem-till-tv/datorn-het. Hade gött, Tschüs!

almost midnight






Hej! Jag ska till friskis & svettis med klassen imorn. : ) Hoppas det blir kul. Det tror jag. Vi ska äta på stan imorn också, hela tjejgänget. Härligt. Idag har jag ridit, och nu är jag så trött! Hoppbana på utebanan, det gick snabbt kan jag säga. J ramlade av! Så vi har bestämt att äta tårta ihop nån dag. Nu måste jag sova, så godnatt och dröm sött!

there's something in youre eyes


Jag



vanlig måndag




jag i myströja nr 1

Hej folket! Gick lite med J på stan innan dansen. Gud vad det är mycket jag vill ha! Kändes inte läge att köpa något till mej själv för vi hade inte alltför mycket tid och jag skulle köpa en present till Sebbe, bror min. Men sukta kan man. Och göra listor.

jenni's vill ha höst lista:
  • stickat i massor
  • halsdukar (mer stickat)
  • varm jacka, frammåt vintern
  • skor för sjutton
  • stört sköna jeans (börjar tröttna på lite smått på favoriterna)

Har jag sagt att jag älskar att dansa? Jo, jag älskar det! Det är ruskigt kul. Och jag blir jag jätteglad. Nu ska nog jag pallra mej mer till tvn. : )

lay down


SOLO + födelsedagschoklad

Detta, och en kopp (grönt)te, är vad jag kommer ägna mej åt om ungefär en halv timme. : ) SOLO kom i torsdags och jag har inte hunnit läsa någonting än. Den ser ruskigt bra ut, en stor hårspecial och Lisa från Lisaplace är med! Snart ska jag mysa. Ha en trevlig kväll, Bye!


what's the time


klockan är fem i elva

Hej! Se där, J har tatuerat mej. : D Sött va? Aa, minssan, det är tur att jag har dej! KRAM!

bort över helgen


mirran, kommer sakna na' i helgen

Hej! Håller på o packar - stressigt - för vi måste åka om typ en kvart. Helst vill jag hinna äta nått också. Men men. Jag bjuder på en låt som jag lyssnat på om och om igen nästan hela den här veckan;  Justin Nozuka - After tonight  Puss!

all about hair


Jag har funderat ett tag på att färga håret brunt, mysigt på hösten. Jag skulle vilja ha min naturliga hårfärg, varför började jag trixa o färga från början? Jag skulle fan vilja raka av alltihop o låta det växa ut, precis som det är. Då skulle de va fint och långt... (drömmer mej bort) Tänkt mej ungefär Adriana Limas färg på denna bilden (riktigt fina lockar också). Hon är ju sjukt söt, btw. Puss Hade gött!


Adriana Lima

kebab








nyckelpigan : )

Hej! Min dag har varit great. Sovmorgon, störtskönt att vakna innan väckarklockan! OCH kunna somna om. mm. Efter plugget (endast två lektioner och luch) drog jag, J, L och M o simmade. Känndes bra. Plus att alla simmar-killar är snygga. Aa, att bubbla och basta sen var ju inte heller så dumt. : ) Vi blev hungriga så för min del blev det en huge Kebabtallrik. Kommer nog vara på toppenhumör imorrn. Tack vare idag. : ) Auf wiedersehen!

heroes




Hellu! Såg på Heroes alldeles nyss, är ju så spännande! Clairs (Hayden Panettiere) hår är så fint. Sjukt fint. Jag älskar det! Godnatt!

it's a cloudy day






påfågelöga tror jag nog denna fjäril heter

Bilder från förrförra veckan. Skulle just iväg o springa, och då satt den där. Alldeles stilla. Den ville bli fotad! Puss!

anthony



Hej! Jag fick ett nytt linne förra veckan. : ) Jag gillar trycket. Vi ses, nu väntar sängen. Godnatt!

after tonight





step up




Hej! Haft en trevlig söndag hittills? Jag har vart ute o sprungit. Jag blev helt genomsur, men det var värt det. Så skönt. Igår såg vi Step up hos J. Den var stört bra! Jag älskar dansfilmer. Jag älskar dans. Nu ska jag käka någonting, har inte fått i mej någon lunch än (utsvulten!). Sen ska jag söka på danssteg från filmen på youtube. : ) Fan va nice. Channing Tatum är riktigt snygg. Puss!

missen










mirre, murre

today its this









så här såg jag ut idag

meine welt



Hallo! Jag borde plugga tyska just nu men istället ska jag gå ned och baka äpplekaka (eller kladdkaka) åt mamma. :  ) 

another day

Hej på er! Jag sticker snart till plugget på min brum-brum. : ) Idag händer inget out of the ordinary , ridning efter skolan. Kan bli stressigt. Igår pratade jag med en italiensk kompis på msn, btw. Det va spännande. Han och jag träffades i frankrike i Taize i sommras. (Många i:n där ^^) Frankrike var underbart. Ciao!

RSS 2.0